16 Paket Eroinle Yakalandılar

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda daha önce de hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanımı ve bulundurulması ile ilgili suçlardan sabıkası bulunan 3 kişi Hızırbey Mahallesi’nde yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2013 17:31
16 Paket Eroinle Yakalandılar

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde kullanımı ve yaygınlaşmasını önlemek amacıyla yürütülen çalışmalarda daha önceden çok sayıda hırsızlık suçundan kaydı bulunan M.Ç. takibe alındı.

Ajans32 muhabirinin edindiği bilgilere göre Hızırbey Mahallesinde Ö.A. ve Y.I isimli şahıslarla buluşan M.Ç. beraberindekilerle birlikte polis tarafından yakalandı. Yakalanan şahısların üzerinde 16 ayrı paket içimlik eroin ve 1 adet üzerinde kullanılmış eroin artıkları olan alüminyum folyo ele geçirildi.

Çok sayıda hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanımı ve bulundurulması suçlarından sabıkası olan 3 şahıs adli mercilere teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum