16 Yaşında ki Kız Kardeşini Fuhuşa Zorladı mı?

Eğirdir İlçesi'nde 16 yaşındaki E.P'yi fuhuşa zorladığı iddia edilen 19 yaşındaki abla N.S., kocası U.B.S ile aracılık yaptığı belirtilen A.B. polis tarafından yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2012 11:20
16 Yaşında ki Kız Kardeşini Fuhuşa Zorladı mı?

Eğirdir'de 'Fuhuşa teşvik ve aracılık etmek' suçunu işledikleri gerekçesiyle mahkemeye çıkarılan enişte U.B.S ve A.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis imdat hattına gelen telefonla 16 yaşındaki kızın fuhuşa zorlandığı ihbarını alan ekipler harekete geçti. Demirköprü Mevkisinde seyir halindeki otomobili takip eden polis, 16 yaşındaki E.P.'nin yol üzerindeki başka bir araca bindirildiğini fark etti. Otomobildekilerin Ali Ç.'ye (43) ait eve girmesi üzerine baskın düzenlendi. Baskın'da Bekir Ç. (34) ve Murat Ç. (32) isimli şüpheliler ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

İki şüpheliye aracılık ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan A.B., ile N.S.,ve kocası U.B.S., adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen 3 şüpheliden abla N.S., serbest bırakıldı. Enişte U.B.S ile A.B. 'Küçük yaştaki çocuğu fuhuşa teşvik ve aracılık etmek' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum