160 Öğrenciyle Eğitime Başlayacak

Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Altay Göde, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Yayınlanma:
160 Öğrenciyle Eğitime Başlayacak

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Altay Göde ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Köprübaşı Mevkiinde bulunan SDÜ’ye bağlı olarak eğitim öğretim verecek Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun tabelalarının asılması ile mutluluklarını paylaştılar.

Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Bölümü ile Sosyal Hizmet bölünme ilk başlayışta toplam 160 öğrenci alımının gerçekleşmesi bekleniyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “SDÜ’ye bağlı yabancı dil hazırlığı sonrası 4 yıllık Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu’muzun yanında şimdi de 2 yıllık Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’muzun 2 ayrı bölümde eğitim verecek olması bizi çok sevindirmiştir. Her iki okulumuz Eğirdir’imizin geleceği açısından çok önemlidir. Saygıdeğer halkımız bu okullarımızın açılışlarından dolayı fazlasıyla sevinmektedir. Hepimize hayırlı olsun. Belediye olarak okullarımızın hep yanında olduk ve fazlasıyla desteklerimiz devam edecektir ” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.