170 Kilometre Hızla Radar Girdi

170 Kilometre Hızla Radara Yakalandı. Isparta Blge trefik ekipleri Antalya Kara yolunda radar uygulaması yaparken Bir motosikletli sürücü 170 Kilometre hız ile radara girdi..

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2013 20:21
170 Kilometre Hızla Radar Girdi

Ekiplerin çevirme noktasına dur ihtarına uymayan 07 Plakalı Motorsiklet Sürücüsü Özel idare Kavşağı ve Kolçelik kavşağından trafik kurallarını hiçe sayarak tehlikeli bir şekilde yoluna devam eden Trafik magandası Çünür kavşağında polis ekiplerinin yolu tıkama yöntemi ile kapatması ile ele geçirildi.

Trafik magandası tam bir Canavar adayı çıktı. Yapılan Trafik sorgulamasında kullandığı Motosikletin Trafikten men edildiği bilgisine ulaşan emniyet Ekipleri Motoru otoparka çektiler.

Sürücüye Hız Sınırını %30 dan fazla aştığı için 343 Lira para cezası yazılırken, Polisin Dur İhtarına Uymadığı ve Trafiği Tehlikeye Düşürdüğü için hakkına ayrı ayrı cezai işlemler uygulandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum