18 Yaşındaki Genç Kız İntihar Etti

18 Yaşındaki Genç Kız İntihar Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2015 12:31
18 Yaşındaki Genç Kız İntihar Etti

Yalvaç ilçesine bağlı Eyüpler Köyü’nde 18 yaşındaki M.D isimli genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı.

Ailesinin akşam yemeğine oturduğu sırada ‘İştahım yok’ diyerek odasına çekilen genç kızın saat 18.30 sıralarında evin tavanında bulunan çengel demire taktığı ipi boynuna geçirdiği ve kendisini boşluğa bıraktığı belirlendi.

AİLESİ PERİŞAN OLDU
Akşam yemeğini yedkten sonra sofrayı kaldıran annesi tarafından kontrol edilen kız ipte sallanır durumda bulununca evden feryatlar yükseldi. Hemen ipten indirilen genç kız için artık yapacak bir şey kalmamıştı. Kısa süre önce söz kesilen genç kızın neden böyle bir olaya kalkıştığı bilinmezken ailesi ve köy halkı perişen oldu.

SAVCILIK ÇOK YÖNLÜ ARAŞTIRIYOR
Olayın Jandarmaya haber verilmesi üzerine Savcılık geniş çaplı bir araştırma başlattı. Aile bireyleri başta olmak üzere ifadelere başvuran Savcılık olayın neden kaynaklandığını çözmeye çalışıyor.

BOYNU KIRILMIŞ
Genç kızın boynunun kırılması sonucu yaşamını yitirdiği belirlenirken cenazesi Yalvaç Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak burada yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Cumartesi günü ise köy mezarlığında toprağa verildi.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.