19 Belediye Kazançlı Çıktı

19 belediye atıklarının toplandığı katı atık düzenli depolama alanı işletmesi için ihale gerçekleştirildi. Kapı zarf teklifi usulü yapılan ihaleye 4 firma katıldı.

Yayınlanma:
19 Belediye Kazançlı Çıktı

19 belediye atıklarının toplandığı katı atık düzenli depolama alanı işletmesi için ihale gerçekleştirildi. Kapı zarf teklifi usulü yapılan ihaleye 4 firma katıldı.

Göller Bölgesi Belediyeler Birliği tarafından işletilen ve 19 Belediyeye hizmet eden Kağnı Deresi Düzenli Katı Atık Deposu ihalesi dün saat 10.00’da Encümen Salonunda Komisyon Başkanı Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal başkanlığında gerçekleştirildi. Sakallıoğulları, Fam inş, Sel-Tem ve Atık Çevre Teknolojileri firmalarının katıldığı ihalede zarflar tek tek açıldı. firmaların teklifleri komisyon ve ihaleye katılanlara açıklandı. Buna göre en düşük teklifi Atık Çevre ve Teknolojileri firması verdi.

Önceki yıllarda da katı atık deponi alanının işletmesini gerçekleştiren firma aradan yıllar geçmesine rağmen o gün yapmış olduğu işletmeden ton başına %10 daha düşük teklif vererek ihaleyi kazandı.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ihalelerde yapılan şeffaf ihaleciliğin nasıl olduğunun bir ispatını daha gerçekleştirildiğini ifade ederek, “bu güne kadar yapmış olduğumuz ihalelerde olduğu gibi bugünkü yapılan ihalede de yine belediyemiz, belediyelerimiz kazançlı çıkmıştır. Bundan önceki yıllarda yapılan ihalelerde de kazanan aynı firma göz önüne alındığında ihalelerin nasıl yapıldığı kamuoyunun takdirlerinedir. Katı Atık Düzenleme alanının işletilmesi ihalesini bu yılda gördüğünüz gibi aynı firma tekrar kazanmıştır. Ancak geçmiş yıllara oranla aynı firma verdiği teklifini %10 geri çekerek daha ucuza işleteceğini zarfında teklif etmiştir. Yapılan bu ihale ile hem bizim belediyemiz hem de 19 belediyemiz kazançlı çıkmıştır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.