1903 Beşitaşlılar Derneği Kuruldu

1903 Beşitaşlılar Derneği Kuruldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2016 13:38
1903 Beşitaşlılar Derneği Kuruldu

Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun verdiği onay ile Isparta 1903 Beşiktaşlılar Derneği resmi olarak kuruldu. 

Dernek Başkanlığını Ziya Gür’ün yürüteceği 1903 Beşiktaşlılar Derneği’nin yönetiminde şu isimler bulunuyor:”Ziya Gür, Şakir Hüseyin Aksöz, Ethem Kılıçarslan, Hidayet Yıldız, Mehmet Gökhan, Mustafa Karanfil ve Durmuş Karaton.”

1903 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ziya Gür, Pazartesi günü Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı Isparta’da ağırlamaktan büyük bir gurur duyacaklarını belirterek şu bilgileri verdi:

“SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi, Derneğimiz, Süleyman Seba Üni BJK, SDÜ Çarşı ile birlikte bu güzel organizasyonu yapıyoruz. Bundan sonra bütün Beşiktaşlılar ile beraber olmak, sosyal sorumluluk projelerine imza atmak için taraftarlarımızı kucaklayacağız. Hep birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyoruz.

Dernek olarak sadece Beşiktaşlılara ve ilimize hizmet edeceğiz. Derneğimiz ve organizasyonumuz camiamıza hayırlı olsun.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.