2 Arkadaş Gözyaşlarıyla Defnedildi

Isparta'dan Eskişehir'e geziye giden üniversite öğrencilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 8 öğrenciden Gözde Erol ve Sena Öz'ün cenazesi, Karabük'te gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2014 15:48
2 Arkadaş Gözyaşlarıyla Defnedildi

Karabük'te özel bir dershanede birlikte üniversiteye hazırlanan 2 arkadaşın kaderleri de ortak oldu. Liseyi birlikte okuyan daha sonra aynı dershanede üniversite sınavına hazırlanan Gözde Erol ve Sena Öz, Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu'nu kazandı. Okul arkadaşlarıyla birlikte Eskişehir'e gitmek üzere otobüsle yola çıkan Erol ve Öz, içinde bulundukları minibüsün Afyonkarahisar'ın Çay ilçesi Karamık köyü yakınlarında şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybetti. İki yakın arkadaşın cenazesi, yakınları tarafından bulundukları hastane morgundan alınarak memleketleri Karabük'e getirildi.

Arkadaşlardan Gözde Erol'un cenazesi, öğle saatlerinde Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Şirinevler Camii'ne getirildi. Buradaki cenaze namazına Karabük Valisi Orhan Alimoğlu ve İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever de katıldı. Gözde Erol'un cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Beşbinevler Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Sena Öz'ün cenazesi de Safranbolu Devlet Hastanesi morgundan alınarak, ilçeye bağlı Köseler köyüne götürüldü. Öz'ün cenazesi, öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi. Cenaze namazında, genç kızın yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini taşıyan minibüs, dün Afyonkarahisar yakınlarında şarampole yuvarlanmış, kazada 7'si öğrenci 8 kişi hayatını kaybetmiş, 19 öğrenci de yaralanmıştı.

Afyon'daki kazada ölen 2 arkadaş gözyaşlarıyla defnedildi

Afyon'daki kazada ölen 2 arkadaş gözyaşlarıyla defnedildi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum