2 Bin 500 Öğrenci Barida Hotel’s De

SDÜ İletişim Kulübü Barida Otel’de düzenlediği etkinlikle 2 bin 500 öğrenciye kişisel gelişim semineri verdi. Etkinliğe NLP uzmanı Oğuz Saygın katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2012 17:35
2 Bin 500 Öğrenci Barida Hotel’s De

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “SDÜ İletişim Kulübü’nün organizasyonluğunda düzenlenen etkinlikte yaklaşık 2500 öğrenci Barida Hotels Isparta'da idi.

12.12.2012 Çarşamba günü Gül Balo Salonu'nda düzenlenen konferansta kişisel gelişim ve NLP uzmanı olan Oğuz SAYGIN liderlikten ve kendi alanında uzman konularından bahsederek katılımcıları bilgilendirdi.

Yoğun ilgi gösterilen program iki oturum şeklinde gerçekleşti.

Ayrıca konferansta çeşitli hediye çekilişleri yapıldı. Barida Hotels de düzenlenen çekilişlerde hediyeler dağıttı. Büyük çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu katılımcılara 14 Aralık günü gerçekleşecek olan Ozan Çolakoğlu konserine giriş, 15 Aralık Discorium girişi ile Roof Restoran’da yemek ve günlük SPA girişi hediye olarak verildi” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.