2 Kilo Kubar Esrar Yakalandı

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca Merkez ilçe Yazısöğüt köyü girişinde icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında (2) şüpheli şahıs (2) kg. kubar esrar ile birlikte suçüstü yakalanmıştır.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2013 17:30
2 Kilo Kubar Esrar Yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde (1) erkek ve (1) kadın olmak üzere (2) şahsın Isparta il, ilçe ve köylerine uyuşturucu sattıkları bilgisi alınmıştır.

10 Haziran günü Merkez ilçe Yazısöğüt köyü girişinde icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında 07 plakalı bir araç kontrol noktasında durmayarak kaçmaya başlamış, Jandarma ekiplerince yapılan takip sonucu (2) şüpheli şahıs (2) kg. uyuşturucu madde olan kubar esrar ile birlikte yakalanmıştır. Yakalanan uyuşturucu maddeye el konulmuştur.Yakalanan şahıslar gözaltına alınarak adli işlem başlatılmıştır.

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde satarak haksız kazanç sağlayan kişilere karşı mücadeleye etkin bir şekilde devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.