2 Sporcu Milli Takım Vizesi Aldı

Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası Bursa’da gerçekleştirildi. Isparta’yı temsil eden 8 sporcunun 3’ü kente başarılarla döndü. Türkiye ikincisi ve üçüncüsü olan 2 sporcu ise milli takım vizesi aldı.

Yayınlanma:
2 Sporcu Milli Takım Vizesi Aldı

Türkiye Karate Federasyonu 2016 faaliyet programında yer alan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası, 26-31 Ocak tarihleri arasında Bursa Gemlik’te yapıldı.

Balkan Karate Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek, Yıldızlar Milli takımını oluşturmak için yapılan şampiyonaya Isparta’nın da aralarında bulunduğu 53 ilden, bin 138 erkek, 778 kız sporcu katıldı.

Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonasına Isparta’dan 1 idareci, 1 antrenör ve 8 sporcu olmak üzere 10 kişilik kafile katıldı.

5 gün süren müsabakalar nefes kesti. Isparta’dan katılan sporcular, kente başarılarla döndü. Yapılan müsabakalar sonucunda erkekler 45 kiloda Osman UYANIK ile kızlar 37 kiloda Tuğçe ZENGİN, Türkiye ikincisi oldular. Erkekler 30 kiloda Kadir Yıldırım ise Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Başarılı sporculardan Osman UYANIK ve Tuğçe ZENGİN, elde ettikleri derecelerle Yıldızlar Milli Takımına katılmaya hak kazandı. İki sporcu, ülkemizi Balkan Karate şampiyonasında temsil edecekler.

Müsabakalarda derece yapamayan Ispartalı sporcuların, performansı da göz doldurdu. Grup finaline kadar zorlu müsabakalardan bazı sporcuların, milli takıma davet edilmesi gündemde.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum