2 Yılda Tamamlanacak

Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) koordinasyonunda hayata geçirilecek olan EKONOMİ KAMPUSU Projesi için taşlar yerini oturdu

Yayınlanma:
2 Yılda Tamamlanacak

Mimar / Kentsel Dönüşüm Uzmanı Muhammed Said Uyar'ın eseri, yarışmada 1'inciliğe kayık görüldü. Eser, 5900 m2 yüzölçümlü alanda uygulanacak. İnşaat alanı 2 Nin m2. Toplam inşaat alanı 18 Bin m2. Kalan 3900 m2 yeşil alanai soyal donatı ve otopark olarak kullanılacak.

5 Katlı yapının orijinal Rosa Damescana (Isparta Yağ Gülü) yetiştirilecek. Kampus ana girişinde ise devasa boyutlarda mermere işlenmiş İnce Has Gül Isparta Halııs olacak.

2 YILDA BİTİRECEĞİZ
ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen yaptığı açıklamada "Mevcut projesi 2 yıl içinde hayata geçireceklerini" ifade etti. Başdeğirmen, batı Akdeniz Kalkınma Ajansı başta olmak üzere tüm kurumları bir araya getiren bir şemşiye kurdukları için çok mesut olduklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.