2. Amatörde Yumruklar Konuştu

2. Amatörde Yumruklar Konuştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2015 11:32
2. Amatörde Yumruklar Konuştu

Olayların yaşandığı 2. Amatör Futbol Ligi’nde Isparta 1967 Spor, Aliköyüspor’u 1-0 mağlup etti. Tekme ve yumrukların konuştuğu maçta Aliköyüsporlular, rakibin centilmenlik dışı gol attığını ileri sürdüler. Isparta 1967’liler maçın hakem triosunun kötü yönetim gösterdiğini iddia ettiler.

Isparta 2. Amatör Futbol Ligi A Grubunun lideri Isparta 1967 Spor, olaylı maçta Aliköyüspor’u 1-0 mağlup etti.

Milli Egemenlik Sahası’nda dün oynanan maçı Kadir Çoban, Zeki Dereli ve Metin Kaya isimli hakemler yönetti. İlk 45 dakikası golsüz sona eren maçın 2. yarısı gerilimli anlara sahne oldu.

Karşılaşmanın 80. dakikasında Aliköyüsporlu Hasan’ın sakatlandığı pozisyonda top dışarı atıldı. Daha sonra oyuna kaldığı yerden devam eden Isparta 1967 Sporlu Mehmet Tokatçı, sol çaprazdan girdi ve golünü attı. Bu pozisyonda Aliköyüsporlu oyuncular, 1967 futbolcular centilmenlik beklediklerini söyleyerek müdahale etmediklerini dile getirdiler. Bu golün ardından ortalık karıştı. Hemen 2 dakika sonra Isparta 1967 Sporun kalecisi İrfan Kaya’nın hakaret ettiği gerekçesiyle direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Isparta 1967 Sporun Antrenörü Ercan Erkavas, sahaya girerek itirazlarını sürdürünce hakem Kadir Çoban tarafından saha dışına gönderildi.

Bu pozisyonda Aliköyüsporlular Antrenör Ercan Erkavas’a tepki gösterdiler. Bu pozisyon sonrasında 10 kişi kalan pembe-yeşillilerde kaleye 10 numaralı Canberk Şener geçti. Kalan dakikalarda kaleyi Canberk korudu. Aliköyüspor’un kalan dakikalarda gol çabaları sonucu değiştirmedi ve maç 1-0 sona erdi. Karşılaşma sonunda tekmeli yumruklu olaylar çıktı. Aliköyüsporlu Mehmet Uğurlu, kaleci Canberk’e arkadan saha içinde uçarak tekme attı. Güvenlik güçleri olayları anında yatıştırdı ve her iki tarafı sakinleştirmeye çalıştı. Arbede anında Aliköyüsporlu Mehmet Uğurlu, direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Aliköyüsporlu Çağatay, 2. sarının ardından kırmızı kartla cezalandırıldı. Isparta 1967’li Canberk’in olayları karıştığı için kırmızı kart gördüğü öğrenildi.

Maç sonunda Aliköyüsporlu Yöneticiler, Antrenörleri ve futbolcuları, “Centilmenlik dışı bir gol yediklerini ileri sürerek, atılan golün etik olmadığını” iddia ettiler. Isparta 1967 Sporlular ise atılan gol öncesinde topun kendilerinde olduğunu ileri sürdüler. 1967 Sporlularda maçın hakemlerini kötü yönetim gösterdiklerini iddia ettiler. Maç sonunda Aliköyüsporlu ve Isparta 1967’li yönetici ve antrenörlerinin birbirleriyle ağız dalaşı yaptıkları gözlendi.

Isparta 1967 aldığı bu galibiyetle puanını 22’ye çıkarttı ve liderliğini sürdürdü. Aliköyüspor ise 12 puanda kaldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum