2. Kademe Güreş Antrenörlük Kursu Başladı

Isparta’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2. Kademe Antrenörlük Kursu’na 51 kişi katılıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Eylül 2013 11:32
2. Kademe Güreş Antrenörlük Kursu Başladı

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Isparta’da açılan 2. Kademe Güreş Antrenörlük Kursu başladı. 17 Eylül’e kadar sürecek olan kursun teorik bölümü Mimar Sinan Camii karşısında bulunan Gençlik Merkezi binasında, uygulamalar ise Milli Egemenlik Spor Kompleksi Güreş Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Kursa Türkiye genelinde 51 kişi katılıyor. Kursun açılış konuşmasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Fatma Uçarlar yaptı. Uçarlar, Isparta olarak önemli bir kursa ev sahipliği yaptıklarını belirterek, antrenörlere konaklama sorunu yaşayıp yaşamadıklarını söyledi. Uçarlar, Gençlik Merkezi binasının da ilk kez böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığına değinerek, kursiyerlere başarılar diledi.

Kurs SDÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Spor Bilimi Öğretim Üyeleri Okutman Senem Söyleyici, Sedat Özcan, Olcay Salici, Aydın Karabulak, Hasan Hüseyin Bülbül, Yrd. Doç. Dr. Fatih Kılınç, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kumartaşlı, Sümer Koçak, Remzi Kurt ve Ersoy Ergin tarafından veriliyor.

Kursiyerler, beceri öğrenimi, sporda öğretim yöntemleri, spor fizyolojisi, spor anatomisi, beslenme, sporcu sağlığı, spor psikolojisi, genel antrenman bilgisi, özel antrenman bilgisi, gözlem, değerlendirme ve teknik-taktik kategorilerinde eğitimden geçirilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.