2.5 Km Yol 15 Günde Tamamlanacak

Isparta Belediyesi dört mahallenin kullandığı 123. Caddeyi 15 günde altyapısı da olmak üzere kalıcı asfalt kaplamasının 15 günde tamamlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Eylül 2013 16:27
2.5 Km Yol 15  Günde Tamamlanacak

Caddenin uzunluğu yaklaşık 2.5 km olarak belirtilirken etnografya müzesinden halıkent mahallesine kadar uzanan cadde alt yapısı yani kanalizasyon, yağmursuyu, içme suyu diğer kamu kuruluşların ve doğalgaz firmasının da içerisinde bulunduğu çalışmalar da tamamlanarak kalıcı asfalt kaplaması yapılacak.

4 Eylülde asfalt kemirme ile başlayan çalışmalar 16 Eylül’e tüm çalışmalar bitirilmiş ve asfaltı kaplanmış şekilde planlanmış durumda. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da çalışmaların başladığı caddeye giderek gerekli incelemelerde bulundu. Çalışma hakkında ilgililerden bilgi alırken çalışmaları da yakından inceledi.

Günaydın açıklamasında, “ayazmana mahallemizden başlatmış olduğumuz yağmur suyu çalışmamız 123. Cadde de tamamlanmış durumda. bugün de bu caddemizin alt yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Hem dağ eteklerinden gelecek yağmur suyunu yapmış olduğumuz yağmur suyu kanalı ile şehrin altına alacağız.hemde bu yolumuzdaki alt yapı çalışmalarını tamamlıyoruz.

123. Caddemizdeki çalışmalarımızı 4 Eylül günü başlattık. Planlarımıza göre 20 eylülde de tamamlamış olacağız. Sizinde gördüğü gibi yolumuzu iki etap şekline getirdi. Birinci etap olan etnografya müzesinden emre mahallesinin bitimine kadar olan bölümdü. İkinci bölüm ise Emre Mahallesinden Halıkent mahallemiz yanı Ayazmana caddemize kadar olan kısım olarak ayırdık. Birinci etapta eskimiz asfaltımızın kemirme işlemini tamamladık. Alt yapı çalışmalarımız olan yağmur suyu ve diğer alt yapı hizmetlerimizi devam ettiriyoruz.

Alt yapı çalışmalarımız tamamlandıktan sonra da stabilize malzeme ve asfalt kaplama çalışmalarını tamamlayacağız. İkinci etapta ise bugün eski asfaltın kemirmesi gerçekleştiriliyor. Bu çalışma biter bitmez ekiplerimiz hemen alt yapı çalışmalarını sürdürecek ve çalışmalarımız yine kalıcı asfalt kaplama ile tamamlanmış olacaktır. Hedefimiz 2.5 km yolu 15 günde gece gündüz çalışarak bitirmektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum