20 Kişi Tarafından Darp Edildi

Isparta’nın Gönen İlçesi’ne bağlı Gölbaşı Köyü’ne giden bir şahsın 20 kişi tarafından saldırıya uğradığı ve motosikletinin de parçalandığı öğrenildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2014 11:13
20 Kişi Tarafından Darp Edildi

Darp edilerek yaralanan şahsın durumuna kaza süsü verilmek istendiği iddia edildi. Edinilen bilgiye göre olay dün gece yarısı, Gönen İlçesi’ne bağlı Gölbaşı Köyü mevkiinde meydana geldi.

KAZA İHBARI YAPTILAR!

155 Polis İmdat Hattı’na gelen ihbar üzerine, Gölbaşı yakınlarında yaralamalı trafik kazası olduğu bilgisini alan Emniyet Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı polisler, vakit kaybetmeden kaza mahalline ulaştı. Kaza mahallinde yaralı bir şahıs ve motosikletin bulunduğunu gören emniyet güçleri, olayla ilgili çalışmalara başladı.

KAZA SÜSÜ VERİLMEYE ÇALIŞILDI!’ İDDİASI…

Polisin yaptığı çalışmalarda, olayın trafik kazası olmadığı ve şahsın da darptan dolayı yaralı olduğu ortaya çıkarıldı. Durumu ciddi olduğu belirtilen şahıs için olay yerine 112 Acil Servis Ekipleri sevk edildi.
İlk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, daha sonra yarılıyı ambulansla Süleyman Demirel Üniversite Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk etti. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, gerçek ortaya çıktı.

ÖNCE SALDIRDILAR, SONRA MOTOSİKLETİNİ PARÇALADILAR!

İddiaya göre, yaklaşık 20 kişi tarafından nedeni bilinmeyen bir şekilde saldırıya uğrayan henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi, kanlar içinde İstanbul Yolu üzerinde bırakıldı. Olayı gerçekleştirdikleri öne sürülen şahısların, saldırdıkları kişinin motosikletini de parçalanarak yol kenarına attıkları iddia edildi.

Öte yandan, Gönen Jandarma Komutanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum