20 Polis Terörle Mücadele Etmeye Gitti

20 Polis Terörle Mücadele Etmeye Gitti

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2016 18:11
20 Polis Terörle Mücadele Etmeye Gitti

Terörle mücadele çalışmaları kapsamında Isparta Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli 20 polis memuru geçici olarak Şırnak’a görevlendirildi.

Konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şunlara yer verildi. “Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüzde görevli 20 personelimiz Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki bazı il ve ilçelerde yürütülen operasyonlara destek vermek amacıyla geçici olarak Şırnak ilinde görevlendirilmişlerdir.

Bilindiği üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki bazı il ve ilçelerde PKK/KCK terör örgütü üyeleri tarafından cadde ve sokaklarda barikat ve mevziler kurulmakta, sokaklarda açılan hendekler ve tuzaklanan patlayıcı düzenekleri ile güvenlik kuvvetlerinin müdahalesi önlenmeye çalışılmaktadır.

Örgüt üyeleri tarafından açılan hendeklerin kapatılması, barikat ve mevziler ile tuzaklanan patlayıcı düzeneklerinin temizlenmesi amacıyla bölgede güvenlik kuvvetlerimiz tarafından çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir. Bahsi geçen il ve ilçelerde kamu düzeninin sağlanarak halkın can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla yürütülen operasyonlara bölge dışındaki diğer illerden de destek verilmektedir.
Bu kapsamda Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli 20 personelimiz Şırnak ilinde yürütülen operasyonlara destek olmak amacıyla geçici olarak bu ilde görevlendirilmişlerdir.

Teşkilat mensuplarımız vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünün korunması amacıyla gerektiğinde bu amaç uğrunda canlarını ortaya koyarak dün olduğu gibi bugünde bu sorumluluk duygusuyla görev yapmaktadır.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum