20 Yıllığına Kiralanacak

20 Yıllığına Kiralanacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2015 10:40
20 Yıllığına Kiralanacak

Davraz Kayak merkezindeki kafeteryalar ve Isperia Davraz Otel 20 yıllığına ihaleye çıkarılıyor. Kiralayan firmaya kafeteryaları bin metrekare büyüklüğe çıkartması ve Özel İdareni mülkiyetinde olan Isperia Davraz Otel içinde genişletme talep edilecek. Davraz Kayak merkezindeki tesislerin daha önce kış boyunca uygun olarak işletilmemesi nedeniyle şikayetler gelmişti.

Davraz Kış Sporları Ve Turizm Yüksek Rakımlı Sporcu Kamp Ve Eğitim Merkezi İşletme Ve Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı Davraz kayak merkezinde bulunan Isperia Davraz Otel, kayak odası ve üç kafeterya için ihaleye çıkıyor. İhalede otel, kayak odası ve kafeteryalar müstecirlere 20 yıllığına kiraya verilecek. İhale sonrası kafeteryalar bin metrekare büyüklüğe çıkartılması ve Özel İdareni mülkiyetinde olan Isperia Davraz Otel içinde genişletmesi talep edilecek.

İhale oberj otel için yıllık 20 bin TL, bir nolu kafe için yıllık 35 bin TL, kayak kiralama odası için ise yıllık bin TL olmak üzere 90 bin TL muhammen bedel üzerinden yapılacak. İki nolu kafe ve üç nolu kafe için ise iki ayrı ihale daha yapılacak. İki nolu kafe 20.000,00 TL. Muhammen bedel üzerinden, üç nolu kafes ise 15.000,00 TL. Muhammen bedel üzerinden ihaleye çıkarıldı.

OTEL, KAFE 1 VE KAYAK ODASI İÇİN YILLIK 90 BİN TL
Davraz Kış Sporları Ve Turizm Yüksek Rakımlı Sporcu Kamp Ve Eğitim Merkezi İşletme Ve Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı Davraz Kayak Merkezinde bulunan; Oberj Otel için yıllık 20 bin, Kayak Alanı İçerisinde telesiyej alt istasyonundaki 60 m2’lik kafeterya (Kafe-1) için yıllık 35 bin TL, Telesiyej alt istasyonunda bulunan Kayak Kiralama Odası için ise yıllık 35 bin TL olmak üzere yıllık KDV hariç toplam 90 bin TL. muhammen bedel üzerinden ihaleye çıktı. Üç tesisin ihalesi Davraz Kış Sporları ve Turizm Yüksek Rakımlı Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi İşletme ve Altyapı Hizmet Birliği Encümenince 22 Ekim Perşembe günü yapılacak.

KAFELER AYRI AYRI İHALE EDİLECEK
Davraz Kayak Merkezinin üst kısımlarında yer alan kafe 2 ve kafe 3 ise ayrı ayrı ihale edilecek. Geçtiğimiz kış sezonunda özellikle üç nolu kafeteryanın açılmaması ve kafeteryaların iyi işletilmemesi eleştiri konusu olmuştu. Davraz Kayak Merkezinde Telesiyej üst istasyonunda bulunan 206 m2 lik Kafeterya (Kafe-2) yıllık KDV hariç toplam 20 bin TL. Muhammen bedel üzerinden ihaleye çıkarıldı. İhale 23 Ekim Cuma günü yapılacak. Davraz Kayak Merkezinde Kış Sporları Alanı T-Bar (1900 kotu) bölgesinde bulunan 210 m2 lik Kafeterya (Kafe-3) yıllık KDV hariç toplam 15 bin TL muhammen bedel üzerinden 23 Ekim Cuma günü yapılacak ihale ile kiralanacak. İhale pazarlık usulü yapılacak ve ihaleyi alan firma yada firmalar 20 yıllığına söz konusu yerleri işletecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.