20 Yıllık Yılan Hikayesi Sonunda Isparta’yı Birleştirdi

20 Yıllık Yılan Hikayesi Sonunda Isparta’yı Birleştirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2019 10:39
20 Yıllık Yılan Hikayesi Sonunda Isparta’yı Birleştirdi

Isparta’nın 20 yılı aşkın süredir kanayan yarası haline gelen ITKM için ardı ardına adımlar atılıyor. Belediye Başkanı Başdeğirmen’in girişimiyle TMSF yetkililerinin Isparta temasları sonrası 1 yıl süre verilen ITKM için Belediye Meclisinde AK Parti – MHP ve İYİ Parti gurubu da ortak hareket ederek ‘Kent İçin Birlik Modeli’ oluşturdu.

Isparta’nın 20 yılı aşkın süredir kanayan yarası haline gelen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nde yerel seçimlerin ardından ardı ardına adımlar atılıyor. Göreve gelir gelmez TMSF yetkilileriyle temas kuran ve o temasın verimini zaman kaybetmeden alan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in en önemli seçim vaatleri arasında yer alan ITKM’de alan içerisindeki Pazar Camii ivedilikle tamamlanıp Kadir Gecesi’nde ibadete açılmıştı.

Dün gerçekleştirilen Belediye Meclisi Toplantısında da gündeme yine ITKM geldi. AK Parti ve İYİ Parti grubu ITKM Protokol Şartnamesinin belirlenmesi ile ilgili mecliste gurubu bulunan tüm siyasi partilerden oluşan bir komisyon kurulması ve ortak hareket edilmesini önerdi.
Meclis oy birliği ile ITKM Protokol Şartnamesi ile ilgili sürecin değerlendirilmesi ve kent adına olumlu adımlar atılabilmesi için konuyu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale etti.

BU İŞE GÖVDEMİZİ KOYACAĞIZ
Meclis Başkanvekili Mehmet Ali Şenol, ITKM ile ilgili atılacak her adımın mecliste görüşüleceğini ve tüm meclis üyelerinin bilgisi dahilinde kararlar alınacağını belirterek “ITKM Isparta’mızın kanayan yarası. İnşaat halinde duruyor. Mutlaka çözüm bulunacak. Burada sen-ben yok. Hepimiz bu işe gövdemizi koyacağız. Hiç kimseye de verilecek bir tavizimiz yok” diye konuştu.

Mecliste AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin ITKM konusunda ortak hareket edecek olması Kent İçin Birlik Modeli de oluşturmuş oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.