200 Kasa Elma Bahçeden Çalındı

200 Kasa Elma Bahçeden Çalındı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2017 15:07
200 Kasa Elma Bahçeden Çalındı

ISPARTA’da elma hasat sezonu başladı. Gelendost ilçesinde üreticinin topladığı elmalar kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çalındı. Tam 200 kasa elma bahçeden kamyona yüklenerek götürüldü.

Olay Gelendost ilçesinde meydana geldi. Gelendost Yenice’de üreteci bahçesindeki elmaları toplayarak kasalara yerleştirdi. Akşamüzeri işçiler ile birlikte bahçeden ayrıldı. Daha sonra bahçeye geldiğinde elma kasalarını göremedi.

200 kasa elma kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çalındı.Elma bahçesinin sahibi ise sosyal medyadan fotoğraflar paylaşarak; “200 kasa elmamız emek hırsızları tarafından çalınmıştır. Lütfen sayfanızda bu konuya yer verip paylaşım yapar mısınız? Millet bilinçli olsun. Adamlar eline kolunu sallaya sallaya rahatlıkla kamyona yükleyip gitmişler. Malum hasat zamanı bin bir türlü çileyle büyütüyoruz. Resimdeki mavi tekin 61 Ankara yazan kasaları çalmışlardır. Gören duyan haber versin sesimizi duyurun” diye seslendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.