2011 KPSS Sonuçları Açıklandı

ÖSYM'den yapılan açıklamada, 9-10 Temmuz tarihlerinde yapılan, 2011-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı'nındeğerlendirme işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2011 12:02
2011 KPSS Sonuçları Açıklandı

Açıklamaya göre, adaylar sınav sonuçlarını http: //sonuc. osym. gov. tr adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile birlikte öğrenebilecek. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

2011-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı'na ait cevap kağıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi cevap kağıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla saat 14. 00'den itibarenerişime açılacak. Sınavlara giren adaylar kendi cevap kağıtlarının görüntüsünü, ÖSYM'nin http: //ais. osym. gov. tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebilecekler.

Açıklamada bu uygulamanın, adayı bilgilendirme amacıyla yapıldığı belirtilerek, "Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır. " denildi.

2011 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı'nda, 3 Soru İptal

ÖSYM, 2011 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı'nda, İstatistik alt alan testinin ana soru kitapçığındaki 12. ve 26. sorular ile, Uluslararası ilişkiler alt alan testinin 21. sorusunun iptal edildiğini duyurdu.

ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada, 9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılan, 2011-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı'nın değerlendirme işlemlerinin tamamlandığı belirtildi. Sınavla ilgili madde analizleri ve uzman raporlarının sonuçlarına göre ÖSYM Yönetim Kurulunca; 9 Temmuz 2011 Cumartesi sabah uygulanan Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi, Genel Kültür alt alan testinin ana soru kitapçığındaki 38. sorunun doğru cevap seçeneğinin A yerine C olarak düzeltilerek değerlendirilmesine karar verildiği belirtilen açıklamada, "10 Temmuz 2011 Pazar günü öğleden sonra uygulanan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri-Ekonometri-İstatistik-Kamu Yönetimi-Uluslararası İlişkiler Testinde yer alan İstatistik alt alan testinin ana soru kitapçığındaki 12. ve 26. sorular ile Uluslararası İlişkiler alt alan testinin 21. sorusunun iptal edilmesine, değerlendirme işleminin ise söz konusu testlere cevap veren tüm adayların soruları doğru cevaplandırdığı kabul edilerek yapılmasına karar verilmiştir. " denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.