2011 Yılı Anısına 2011 Ağaç

Philips Türkiye'nin 320 çalışanı, Tuzla-Tepeören'de 2011'e 2011 fidan hediye etmek için biraraya geldi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2011 15:59
2011 Yılı Anısına 2011 Ağaç

Çevre dostu ve enerji verimli teknolojilerin geliştirilmesine öncülük eden Philips; Tuzla-Tepeören'de, Philips Türkiye çalışanlarının ve yöneticilerinin katılımı ile "2011'de 2011 Ağaç" etkinliği düzenledi.

Philips'in sürdürülebilir iş hedeflerinin bir parçası olan çevre çalışmaları kapsamında gerçekleşen ve yaklaşık 320 çalışanın katıldığı "2011'de 2011 Ağaç" etkinliğinde; Philips Türkiye CEO'su Willem Rozenberg, Philips Aydınlatma Türkiye Genel Müdürü Ülkem Kırımlı, Philips Tüketici Ürünleri Türkiye Genel Müdürü Elvan Özkal başta olmak üzere tüm Philips yöneticileri de hazır bulundu.

AĞAÇLAR DİKİLDİ SERTİFAKALAR VERİLDİ

T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleşen fidan dikimi sonrasında, tüm katılımcılar birer sertifika aldı.

Fidan dikimi sonrasında düzenlenen piknikte konuşan Philips Türkiye CEO'su ve Sağlık Bakım Genel Müdürü Willem Rozenberg, "Bugün, çevre bilincini hem kurumsal hem bireysel düzeyde yaşayan bir ekip olarak burada toplandık. Öncelikle tüm çalışma arkadaşlarıma, katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu yıl Ocak ayında, Antalya Kepez'de de 400 arkadaşımızın katılımıyla 2000 fidan dikilmişti. Amacımız; bu alanda aktif rol oynamak ve çevreye yönelik faaliyetlerimizi, sizlerin de katılımıyla sürdürmektir." dedi.

YEŞİL YATIRIM İKİ KATINA ÇIKACAK

Kısa süre önce EcoVision5 programı ile 2015'e kadar yeni sürdürülebilirlik hedeflerini açıklayan Philips; sağlık ve iyi yaşam stratejisi doğrultusunda geliştirilen yeni hedeflerle, sürdürülebilirlik yaklaşımını daha da genişleterek, ekolojik ayak izinin ötesine taşıyor.
Philips, şirketin üç sektöründe sürdürülebilir işletmeyi hızlandırmak için 2015'e kadar yeşil inovasyona (çevreci ürün geliştirme teknolojilerine) 2 milyar euro yatırım yapacağını duyurdu. 2010 yılı itibariyle ise; Philips'in yeşil inovasyona yaptığı toplam yatırım, belirlenen hedeflerin çok üstünde gerçekleşerek bir milyar euro'ya ulaştı. Şirketin sürdürülebilir inovasyon konusundaki azminin sonucunda, Philips "Yeşil Ürün" satışları, 2009'da toplam satışın yüzde 31'ini oluştururken, 2010'da yüzde 38'ine ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.