2014’te Isparta Gündemine Damgasını Vuran Haberler

Bir yılı daha geride bırakıyoruz… Peki 2014 Isparta için nasıl geçti. Ajans32 arşivini sizin için taradık ve 2014’te konuştuklarımızı, tartıştıklarımızı sizin için derledik. İşte 2014’te öne çıkan gelişmeler…

Yayınlanma:
2014’te Isparta Gündemine Damgasını Vuran Haberler

Bir yılı daha geride bırakıyoruz… Peki 2014 Isparta için nasıl geçti. Ajans32 arşivini sizin için taradık ve 2014’te konuştuklarımızı, tartıştıklarımızı sizin için derledik. İşte 2014’te öne çıkan gelişmeler…



Hafızalarınızı güncelleyecek haberlere ulaşmak için fotoğrafların üzerine tıklamanız yeterli...








KASIM 2014
Kazazededen Şok Açıklamalar / İşin Aslı...
18 Kişinin hayatını kaybettiği kazadan yaralı olarak kurtuldu... 5 buçuk yaşındaki torununu da kurtardı... Kazadan sonra öyle açıklamalar yaptı ki...

 

Ölü Sayısı 18'ye Yükseldi
Isparta'da mevsimlik işçileri taşıyan midibüs kaza yaptı. Kazada 18 kişi hayatını kaybetti.

 

Bu İddia Ortalığı Karıştırır / SDÜ’lü Yönetici Ofis Bastı
SDÜ'lü yönetici geçtiğimiz günlerde internet sitelerinde yayınlanan “SDÜ, öğrencilerin özel bilgilerini mi veriyor?” başlıklı haber üzerine bir internet sitesinin çalışma ofisini bastığı iddia edildi.

 

18 Kişinin Öldüğü Feci Kazada Şok Ayrıntı
Isparta'da geçtiğimiz Cuma günü 18 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazayı geçiren aracın fren sisteminin tahrip edilerek frenlerinde usulsüz tadilat yapıldığı ortaya çıktı.

 

Suya Zam Yapıldı
Belediye Başkanı Günaydın, 2009'dan bu yana sürdürdüğü suya zam yapmama ısrarına daha fazla dayanamadı.

 

Gökkubbe İhalesi İptal Edildi
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gökkubbe Fuar Alanı için yapılan ihalenin iptal edildiğini duyurdu. Günaydın, “ihale yapmak kolay değil. Bir evrak eksik olduğu zaman ihaleyi iptal edebiliyorsunuz. Rekabete girmediyse iptal edebiliyorsunuz" dedi.

 

Isparta Oteli Böyle Olacak
IYAŞ, 64 odalı, 4 yıldızlı Büyük Isparta Oteli'ni kendisi işletecek. Bodrum, zemin ve 1.katta 6 mağaza olacak. Merkezin lotomotifi 2 bin m2 mağaza ile LC Waikiki olacak. Ispartalı bir kebap işletmesi de yeni ticaret merkezinin vitrininde olacak.

 

Tuncay Engin Görevden Alındı
BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin görevden alındı

 

İşte BAKA'nın Yeni Genel Sekreteri
BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin'in görevden alınmasının ardından yeni Genel Sekreter belli oldu.

 

En Acı Elveda
Dün akşam Darıderesi göletine araçta feci şekilde can veren Fatma Ceren Ölmez'in İmalat Mühendisi ve amatör ses sanatçısı olduğu öğrenildi. Ceren Ölmez'in sosyal medyada payalaştığı son şarkısı ise yürek burktu.

 

Makam Aracını Bakın Kime Tahsis Etti
Belediye Başkanı Makam Aracını Bakın Kime Tahsis Etti!

 

SDÜ'de Tutuklamalar ve Gözaltılar...
Sosyal Medya’da 17 Aralık sürecinin ardından adeta fenomen olan Fuat Avni’nin ardından benzer bir üslup ve gizemle sosyal medyada hesap oluşturan @ispartaderin isimli hesaptan ilginç paylaşımlar yapılıyor.

 

Cami ve Türbe Kaderine Terk Edildi
Senirkent’in Uluğbey köyünde koruma altında bulunan Veli Baba Türbesi, Camii ve çevre düzenlemesi restorasyonu yüklenici firmanın ihale bedelinin maliyetleri karşılamadığı gerekçesi ile iş yarıda kaldı.

 

Orjinal Benzin Cafe Isparta’da Açılıyor
Orjinal Benzin Cafe Yeni Yılda Isparta’da Açılıyor

 

ARALIK 2014
Yedekteki 8 Bin Öğrencinin Vebali Kimin?
SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'na soruyoruz... KYK'da yedekte bekleyen 8 bin öğrencinin vebali kimin üzerinde?

 

İl Kültür Müdürü Abdullah Kılıç Görevden Alındı
Beklenen görevden alma gerçekleşti.

 

Yazıcıoğlu Davası Isparta'da...
BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin hakkında "görevi kötüye kullanmak" suçundan dava açılan dönemin emniyet amiri Dursun Özmen’in yargılanmasına Isparta’da devam edildi.

 

Tefecilik Operasyonunda 27 Tutuklama
Antalya merkezli Isparta ve Diyarbakır illerinde yapılan ve 350 polisin görev aldığı eş zamanlı operasyonda, adliyeye sevk edilen 3'ü kadın 35 kişi 'den 27'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Erhan Kalan Yaşamını Yitirdi
Uzun yıllar Türk İş Konfederasyonuna bağlı Haber İş Sendikasının temsilciliğini yürüten, ardından AK Parti ve Türkiye Partisi'nde siyaset yapan Erhan Kalan yaşamını yitirdi.

 

Rektör İbicioğlu Hakim Karşısında
SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu şu saatlerde Isparta Birinci Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşında. İbicioğlu tanık olarak ifade veriyor.

 

Aksakal Hoca'yı Kaybettik
Türkiye'nin tek halı portre sanatçısı olan Ahmet Aksakal uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Rektörden Mahkeme Sonrası Açıklama
SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, bugün mahkemede ihaleye fesat karıştırma olayı ile ilgili tanık sıfatıyla ifade verdi. İbicioğlu'nun mahkeme sonrası yorumu ise ilginç oldu; "Pireyi deve yaptılar"

 

Keçiborlu'da Yolcu Otobüsü Devrildi
Keçiborlu'dan Isparta'ya yolcu taşıyan otobüs, Havaalanı yakınlarında devrildi. Kazada yaralılar var...

<> 

Aynı Yer Yine Kaza / 2 Tır 1 Otobüs Devrildi
Keçiborlu Isparta yolunda aşırı yağış ve yoldaki mucur yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü tüm çabalarına rağmen tırı devrilmekten kurtaramadı. Aynı yolda 2 tır 1 otobüs devrildi.

 

Deregümü Kavşağı'nda Kaza: 1 Ölü
Deregümü kavşağında bir araç evin bahçesine uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

 

Uyarmıştık! Keşke Dinleseydiniz
Dün Deregümü Kavşağında bir kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazası Ajans32'nin 10 Nisan'da yaptığı uyarının ne kadar haklı olduğunu ortaya çıkardı.

 

Sen Artık MİT Ajanısın Demişler...
SDÜ'de yaşanan kayıp 14,5 milyon TL olayında paraları hesabına geçirdiği iddiasıyla tutuklanan Y.P'nin babası konuştu.

 

Ülkü Ocakları ve AK Gençlik Arasında Tehlikeli Gerginlik
Akşam saatlerinde Belediye İş Hanı Önünde AK Parti Gençlik Kolları üyeleri ve Ülkü Ocakları mensupları arasında tehlikeli bir gerginlik yaşandı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı olaylar büyümeden yatıştı.

 

Demirel Hayatını Kaybetti
Demirellerin Acı Günü...

 

CHP'de Pankart Nöbeti
CHP Isparta Gençlik Kolları'nın parti binasına astığı 4 eski bakanın maskeli pankartı emniyeti harekete geçirdi.

 

AK Parti Açıklama Yaparken MHP Bakın Ne Yaptı?
AK Parti Gençlik Kolları'nın Demokrasi Sokağı sergisi açılışı sırasında MHP İl Binasından ayakkabı kutusu sallandırıldı. AK Partili gençler ise bu tepkiye rabia işaretleri ile cevap verdi.

 

SDÜ'den AJANS32'ye Sansür
Basın özgürlüğünü hiçe sayan SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, SDÜ'de Ajans32'ye sansür uyguladı. SDÜ IP'lerinden internet erişimi sağlayanlar Ajans32'nin haber içeriklerine ulaşamıyor. Peki sansür gerçeği örter mi?

 

CHP İl Başkanı Vedat Şenol İstifa Etti
2,5 yıldır CHP İl Başkanlığı görevini yürüten Vedat Şenol, istifa etti.

 

Rektörün Odasında Şok Arama
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) rektörlük binası ile rektörlüğe bağlı çalışan ofislerde "böcek" tabir edilen dinleme cihazı arandı.

 

Üniversite'de Tehlikeli Gerginlik
Süleyman Demirel Üniversite'sinde karşıt görüşlü guruplar arasındaki tartışma büyüdü.

 

Yalanın Batsın!
Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etmek için tarihi gerçekleri çarpıtarak bakın nasıl yalan söylediler. İşte sosyal medyada dolaşan bir yalan...

 

Tüyler Ürperten İddia / PKK'lılar Isparta'da...
Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz'dan şok iddia... Gün ve Saat vererek ihbarda bulundu... Vali, Savcı, Emniyet Müdürü ve Rektörü göreve çağırdı...

 
Üniversite'de Gergin Bekleyiş
Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz'ındün yaptığı açıklamaların ardından çok sayıda öğrenci Türk Bayraklarıyla birlikte İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde toplandı.

 

Yılbaşı Tatili Uzatıldı
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yayınladığı genelge ile kamuda çalışanlar 2 Ocak Cuma günü de izin yapacak. Böylece yılbaşı izni hafta sonuyla birlikte 4,5 güne çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.