2016 Yatırım Yılı Olacak

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili S. Sadi Bilgiç: "2016 Yatırım Yılı Olacak"

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2015 12:45
2016 Yatırım Yılı Olacak

Isparta Ak Parti Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Süreyya Sadi Bilgiç mesajında, birlik ve beraberlik çağrısında bulunurken 2016 yılının yatırımların arttığı bir yıl olacağını söyledi.

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in yeni yıl mesajı şu şekilde: “2015 yılı Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren ülkemizde ve Isparta’da çok önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olarak geride kaldı. Bu yıl içinde yaşanan olaylardan en önemlisi, yapılan iki genel seçimde milletimiz 1 Kasım 2015 tarihinde vermiş olduğu destek ve göstermiş olduğu güvenle AK Parti’yi yeniden tek başına iktidara getirmiştir.

AK Parti ile ülkemizde başlatılan büyük atılımlar, 2016 yılında da aynı kararlılıkla devam edecek, istikrarlı büyüme ve kalkınma süreci kat kat artarak yeni başarılarla taçlandırılacaktır.

Son 13 yılda ekonomide, dış politikada, demokratikleşmede gibi her alanda gerçekleştirdiği tarihi reformlarla, eşsiz başarılarla imza atan ülkemiz, bugün geleceğe her zamankinden daha fazla umutla bakmaktadır. Geçmişteki hükümetlerimizden aldığımız güç ve tecrübe ile, ülkemizi belirlemiş olduğumuz hedefler doğrultusunda çok daha parlak bir geleceğe taşıyacağız.

Ülkemiz de gerçekleştirilen reformlar zemininde, inşa edeceğimiz yeni nesil reformlar ile 2023 hedeflerimize ve ötesine yürüyüşümüz güçlü ve kararlı bir şekilde devam edecektir. AK Parti hükümetleri, Cumhuriyet tarihinde hiçbir partiye nasip olmamış bir kurumsal sürekliliğe, reform hafızasına ve tecrübesine sahiptir. Bu engin ve sağlam tecrübeden de istifade ederek Türkiye’nin hedeflerine yürümesinin devamlılığını sağlayacaktır.

2015 yılı Isparta için de büyük projelerin ve yatırımların yılı olmuştur. 2016 yılı için Isparta yatırımlardan daha çok pay almış, belirlenen hedeflere ulaşılmış ve istediğini elde eden bir şehir olarak karşımıza çıkacaktır. Geride bıraktığımız yılda Isparta için attığımız güzel adımların devamı 2016’da kendisini göstermeye devam edecektir.

2016 yılının daha başarılı, verimli ve üretken geçmesini dileyerek yeni yılda milletimize, ülkemize ve tüm dünya insanlarına, barış, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler getirmesini temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum