2017 - 2018 Sezonu Spor Toto BAL Ligi grupları belirlendi.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 7.Grup Yer alan Isparta Davrazspor 14 takımla mücadele edecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2017 21:45
2017 - 2018 Sezonu Spor Toto BAL Ligi grupları belirlendi.

Isparta Davrazspor Basın Sözcüsü Barış Gümüş yaptığı açıklamada "Çok kıymetli büyük Isparta Davraz Spor taraftarları, değerli hemşerilerimiz, saygıdeğer kamuoyu; mutlak başarı hedefi ile çıkmış olduğumuz yolda takımımız isparta'da yapmış olduğu sezon hazırlık çalışmalarının hemen ardından Afyonkarahisardaki kamp çalışmalarına başlamış ve buradaki çalışmalarınıda kazasız belasız bir şekilde tamamlanmış bulunmaktadır.

Tüm futbolseverlerin malumu olduğu üzere takımımız Ziraat Türkiye kupası na katılmaya hak kazanmış ve kupa için yapılan eşleşmelerde Oğuzhan Bucak Spor rakibimiz olmuştur. Uzun süredir beklediğimiz 2017-2018 sezonu Spor Toto Bal ligi gruplandırmasıda bugün itibariyle yayınlanmış bulunmaktadır. Takımımız bu sezon 7.grupta yer almıştır. Grubumuz Antalya bölgesinden 4 takım, Mersinden 3 takım, Konyadan 3 takım, Burdurdan 2 takım, Karamandan 1 takım ve Ispartadan 1 takım olarak toplam 14 takımdan oluşmuştur.

 Türkiye futbol federasyonu futbolda terörü ve şiddeti engellemek ve güven içinde bir ortamda futbolseverlerin müsabakaları izleyebilmesi için sürekli birtakım düzenlemeler yapmakta ve bunlara bağlı olarak yeni yasalar ve yönetmelikler yayınlanmaktadır, Bu yasa ve yönetmeliklerle çok ciddi yaptırımlar getirilmiştir, buradaki temel amaç sağlıklı ve  güvenli bir ortamda müsabakaların izlenebilmesini mutlak surette sağlamaktır. Bizler Isparta Davraz spor yöneticileri olarak sezon sonunda arzu ettiğimiz başarının gelebilmesinin sadece iyi bir kadro kurmakla değil,  gerek saha içinde gerek tribünlerde gerek saha dışında taraftarlarımızla birlikte bir bütün halinde tüm misafirperverliğimizle ve tüm centilmenliğimizle rakiplerimizi  ve rakip takım taraftarlarını ağırlamakdan geçtiğini düşünüyoruz. Bu vesile ile Salı günü şehrimiz Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Isparta Davraz spor - Oğuzhan Bucak Spor Türkiye Ziraat kupası karşılaşmasından başlamak üzere tüm taraftarlarımızın sağduyu içinde takımımızı desteklemelerini herhangi bir tatsızlığa mahal vermemelerini bu maçla birlikte tüm sezon boyunca ispartamızı gerek içerde gerek dışarda en azami saygınlıkla temsil etmelerini rica ediyoruz.

Takımımızın alacağı herhangi bir cezanın başarımızı olumsuz yönde etkileyeceğini bir an bile aklımızdan çıkarmadan hareket etmemiz gerektiğini bir kez daha değerli taraftarlarımıza hatırlatmak istiyoruz. Öte yandan Isparta Davraz spor storlarla  ilgili kamuoyunda çok ciddi bir beklenti olduğunu biliyoruz bu konuyla ilgilide çalışmalarımızı tamamlamak üzere olduğumuzu da siz kıymetli taraftarlarımıza paylaşmak isteriz, önümüzdeki günlerde detaylar netleşince tüm satış noktalarını açık adresleri ile birlikte de sizlerle paylaşacağız. Son olarak Isparta Davraz sporumuzun bu sezonki kombine biletlerinin satışları kurumlar ve bireyler aracılığı ile devam etmektedir geçen sezonki kombine biletlerinin geçersiz olduğunu bir kez daha hatırlatmakta fayda buluyoruz önümüzdeki günlerde Davraz spor store satış noktalarında ve Halk otobüsleri bilet dolum gişelerindede  kombine satışlarının başlayacağını kıymetli taraftarlarımıza müjdeliyoruz. 

İş bu vesile ile Salı günü şehrimizde oynanacak ve bu sene resmi olan ilk maçımız Isparta Davraz spor Oğuzhan Bucak Spor karşılaşmasında  takımımıza yürekten başarılar diliyor, muhabbetle tüm futbol severleri ve camiamızı selamlıyoruz" dedi

BAL ligi grupları belli oldu

1-ISPARTA DAVRAZSPOR

2-MANAVGAT BLD.SPOR

3-KEPEZ BELEDİYESPOR

4-SERİK BELEDİYESPOR

5-MANAVGATSPOR

6-AKŞEHİR SPOR7-SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR 

8-KONYA EREĞLİ SPOR

9-ANAMUR BLD. SPOR

10-MUT İDMANYURDU BLD. SPOR 

11-SİLİFKE BELEDİYE SPOR 

12-BUCAK BELEDİYE OĞUZHANSPOR 

13-GÖLHİSAR SPOR 

14-KARAMAN BELEDİYESPOR

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum