“2018’de Büyüyen Bir Isparta Olsun”

“2018’de Büyüyen Bir Isparta Olsun”

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2017 17:07
“2018’de Büyüyen Bir Isparta Olsun”

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, yeni yılın ilimize, ülkemize ve tüm dünyaya huzur ve refah getirmesini dileyerek; “İş dünyası için daha çok yatırımla, daha fazla insana iş, aş ve refah sağlamasını, büyüyen Türkiye ve büyüyen Isparta olsun temennisinde bulunuyorum” dedi.

ADAR; “2017’DE ACI – TATLI
ÇOK ŞEYLER YAŞANDI”
2018’de başta terör olmak üzere ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına engel olan tüm unsurların ortadan kalkmasını umduklarını ifade eden Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Koca bir yılı daha geride bıraktık. 2017 yılı sona erdi ve bugün itibariyle 2018 yılına başladık. Gerek ülkemizde, gerek dünyada bu 365 günde, acı tatlı çok şey yaşandı. Yılın son günleri, yeni bir yıla başlamanın heyecanı ve sevincini içinde barındırırken, aslında bizlere zamanın ne kadar da çabuk geçtiğini hatırlatmaktadır.

“Isparta ve Türkiye
Olarak Hedeflerimiz Var”
Gerek ülke olarak, gerek Isparta olarak büyük hedeflerimiz var. İlk etapta Cumhuriyetimizin 100'üncü kuruluş yıldönümünde daha zengin, daha büyük, daha güçlü bir Türkiye, daha büyük bir Isparta için ulaşmak istediğimiz rakamlar var. O tarihte bugünkünden 2,5 kat daha zengin bir ülke olmak istiyoruz. Yeni yılda da hep birlikte bunun için azimle çalışmaya devam edeceğiz.

“İŞ DÜNYAMIZA VE HALKIMIZIN
YENİ YILI KUTLU OLSUN”
Yeryüzüne baktığımızda görüyoruz ki noksansız kimse yok. Onun için aslında hepimiz birbirimize muhtacız. Sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik varsa orada herkes kazanır. Onun için birbirimizi seveceğiz. Zenginliğin de mutlu ve huzurlu olmanın da tek anahtarı bu. 2017’nin iz bırakan, kendini güzellikleriyle, sevinçleriyle hatırlatan bir sene olmasını temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, Isparta iş dünyası adına yeni yılın herkese sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum” dedi.

“GÜÇLÜ BİR ÜLKE, GÜÇLÜ
BİR TÜRKİYE HEDEFİNDEYİZ”
2017 yılında ülkede ve Isparta’da yaşanan olumsuzlukların 2017 yılında bir daha yaşanmamasını dileyen Başkan Adar, gelecek kuşaklara daha müreffeh ve daha güçlü bir Isparta bırakabilmek ideali, uğrunda çaba sarf edecek ortak bir gayenin olması gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.