202 Cadde De Son Aşamaya Gelindi

Isparta Belediyesi tarafından başlatılan kalıcı asfalt kaplama çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Yayınlanma:
202 Cadde De Son Aşamaya Gelindi

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şehir merkezinde bir caddeden bir caddeye koşuyor. Bu yıl hedeflenen 80 Km’ye ulaşılmasına da çok az kaldı. İşte bu çalışmaların bir örneğinin devam ettiği caddelerin biri de 202 cadde. Üç etap halinda yapılan çalışmada 3. Etabın stbilize malzeme dökümü cumartesi günü tamamlandı. Pazartesi günü de ilk asfalt kaplama çalışmalarına başlanacak. Bu arada İstanbul caddesinde de içme suyu şebeke yenilemeleri ile başlatılan kazı çalışmalarında kazılan belediye ve Özkanlar kavşağı arası dandaki içme suyu ve alt yapı çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri müdürlüğü cumartesi günü grayderlerle yolun tesviyesini aldı. Pazartesi gününden itibaren de bu yolda stabilize çalışmalarına başlanacak.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yapılan çalışmaları her fırsatta yerinde görerek değerlendirmelerde bulunuyor. Günaydın, yapılan çalışmalar nedeniyle halkın rahatsızlığını en aza indirmek için gece gündüz hafta sonu demeden çalışmaları sürdürüyor. Böylece aylar sürecek olan altyapı ve asfalt çalışmaları 10-15 gün içerisinde tamamlanarak yollar yeniden trafiğe açılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum