2021 Isparta İçin Atılım Yılı Olacak

2021 Isparta İçin Atılım Yılı Olacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2021 09:44
2021 Isparta İçin Atılım Yılı Olacak

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, zorlu bir yılın ardından 2021 yılının Isparta ve Türkiye için atılım yılı olacağını söyledi. Gökgöz, Eğirdir Gölü ve Gölcük Gölü’nün tam koruma alındığını da hatırlatarak “Isparta’mız da, kaynaklarımız da sahipsiz değildir” dedi.   AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Muammer Çolak ile birlikte Demokrat Gazetesi ve Ajans32'ye gerçekleştirdiği ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Demokrat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Emre Altuğ, Genel Müdür Sami Toksöz ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Bora Tüfekli ile bir süre sohbet eden Milletvekili Gökgöz, Isparta’nın 2021 yılında büyük atılımlara sahne olacağını söyledi.

ZOR BİR YILI GERİDE BIRAKTIK
Gökgöz, “İnsanlık olarak zor bir yılı geride bıraktık. 2020 yılında bütün dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık ile mücadele ederek kontrollü sosyal hayat dönemine girdik. Her türlü zorluğa rağmen mücadele azmimiz ve inancımızdan asla taviz vermedik. Aşı konusundaki yapılan çalışmalar ve aşının ülkemize ulaşması bu sıkıntılı günleri yakın zamanda atlatılacağımızın müjdesini vermektedir” dedi. Önümüzdeki günlerde aşılama çalışmalarının başlayacağını kaydeden Gökgöz, ülke olarak sürecin başarılı bir şekilde yönetildiğini de sözlerine ekledi.

HER ŞEYE RAĞMEN İSTİKRAR SÜRDÜ 
Türkiye’nin ekonomik anlamda da istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü söyleyen Gökgöz, “Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan ve umut demektir. Covid-19 Pandemi Süreci, ekonomik saldırılar ve pek çok badireye rağmen Türkiye; demokratik, siyasal ve ekonomik büyüme istikrarını 2020 yılında sürdürmüştür ve 2021’de de sürdürmeye devam edecektir” dedi.

YERLİ VE MİLLİ ÜRETİM HAMLELERİMİZ DEVAM EDECEK
Ülke olarak yerli ve milli üretim hamlelerinin aralıksız yapıldığını kaydeden Gökgöz, “Yerli ve milli savunma sanayisinde atılan tarihi adımlar, 60 yıllık özlem olan yerli otomobil, yollar, köprüler, havalimanları, şehir hastaneleri ve Kanal İstanbul gibi mega projeler bu gelişmelere en açık örneklerdir. Bu azim ve kararlılıkla, milletimizden aldığımız güçle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz” diye konuştu.

ISPARTA’NIN BOYNUNU BÜKÜK BIRAKMADIK, BIRAKMAYIZ
Gökgöz, yerel anlamda da Isparta’nın kalkınmadan payını aldığını ve almaya devam ettiğini kaydederek, “Isparta bu dönemde de kalkınma hamlesinden gerekli payını almaya devam ediyor. Gerek istihdamın önünü açacak, gerek üretimi artıracak yatırımlar, adımlar atılıyor. TOKİ ile ilgili ciddi bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Isparta’yı hiçbir anlamda boynu bükük bırakmamak için gayret gösteriyoruz” dedi.

GÖLLERİMİZ SAHİPSİZ DEĞİL
AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Cumhurbaşkanı imzasıyla hassas koruma alanı ilan edilen Eğirdir Gölü’ne tam koruma sağladıklarını söyledi. Gökgöz, Eğirdir Gölü ile Gölcük Tabiat Parkı’nın hassas koruma alanı ilan edilmesinin su kaynaklarının korunması açısından çok önemli olduğunu ifade etti.  Isparta’nın 2 önemli su kaynağının hassas koruma alanı ilan edilmesinin sevindirici olduğunu belirten Gökgöz, “Bu karar Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti Hükümetimizin Eğirdir gölümüze, Gölcük’e, su kaynaklarına gösterdiği önem ve değerin en önemli göstergesidir. Eğirdir Gölü üzerinde yapılan spekülasyonlar karşısında devletimizin böyle bir karar alması en güzel cevaptır. Eğirdir Gölü sahipsiz değildir, Gölcük Gölü sahipsiz değildir. Bu karar ile göllerimiz tam bir koruma altına alınmıştır” dedi.  

DEZAVANTAJLAR OLACAK AMA…
Milletvekili Gökgöz, Eğirdir Gölü’nün hassas koruma alanı ilan edilmesiyle gölün kullanımına yönelik dezavantajlar olacağının altını çizdi. Herkesten bu konuda fedakârlık isteyen Gökgöz, “Eğirdir Gölü bizim göz bebeğimiz. Gölümüzü gelecek nesillere taşımak zorundayız. Belki kullanımda, hayat şartlarımızda dezavantajlar olacak. Ama önemli olan gölümüzdür, su kalitemizdir” diye konuştu. Demokrat Gazetesi ekibi de Gökgöz’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.