21'nci Yılını Doldurdu

21'nci Yılını Doldurdu

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2015 10:42
21'nci Yılını Doldurdu

Isparta basınının lider gazetelerinden olan Akdeniz Gazetesi’nin kuruluşunun 21. yılı nedeniyle Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan kutlama mesajı yayınladı.

IGC Başkanı Şevket Karahan’ın mesajı şu şekilde; “Kurulduğu 1994 yılından itibaren şehir yazılı basınının öncü gazetelerinden olan Akdeniz’in 21’nci yılını gururla kutluyorum. Isparta’da birçok ilke imza atan Akdeniz, günümüz şartlarında da tarafsız yayınıyla toplumun büyük beğenisini toplamıştır. İçeriği ve kalitesiyle bölge insanının da yakından takip ettiği Akdeniz Gazetesi ayrıca okul görevinde de bulunmaktadır. Bünyesinde yetiştirdiği gazetecilerin farkı her zaman ortadadır. Birçok basın çalışanın üzerinde emeği bulunan bu gazetenin, başta sahibi İsmail Rüştü Çelik olmak üzere bütün çalışanlarına başarılar diliyorum. Nice yıllara”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.