2200 Metre Asfalt 6 Günde Tamamlandı

Isparta Belediyesinin şehir merkezinde başlattığı kalıcı asfalt kaplama hamlesi devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Kasım 2013 17:27
2200 Metre Asfalt 6 Günde Tamamlandı

Belediye bu günlerde Adnan Menderes Bulvarı olarak bilinen 106. Caddede asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Bölünmüş yol olarak toplam 4.400 mt yol olan caddenin birinci bölümü 6 gün gibi rekor bir günde tamamlandı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın önceki gün son asfalt serimi yapılan caddede incelemelerde bulundu. Yol çalışmalarında üstün başarı gösteren personeline de teşekkür etti.

Günaydın asfalt kaplama çalışmalarındaki süre için de bir açıklamada bulunarak seri çalışmada Türkiye rekorunun kırıldığını dile getirdi.
Günaydın inceleme esnasında yaptığı açıklamada, “Antalya’dan şehir merkezine girilen bu yolumuzun uzunluğu 4.400 mt’dir. 8-10 gün önce başlamış olduğumuz bu yolumuzda bildiğiniz gibi önce alt yapısını tamamladık. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz ile Fen İşleri Müdürlüğümüzün ortaklaşa yaptığı çalışmada, gecemizi gündüzümüze katarak devam ediyoruz. Alt yapı hariç asfalt kaplama çalışmamızı iki günde tamamladık. Yaptığımız bu yolda hakikaten Türkiye rekoru kırdık. Burada halkımızın bir değerlendirme şansı da bulunmaktadır. Bizim tamamladığımız yolun hemen başında karayollarının da yaptığı bir asfalt kaplama çalışması var. Halkımız yapılan bu asfalt kaplama çalışmasının kalitesinin de farkına varacaktır. Yolumuzu bu sabah itibari ile trafiğe açacağız. Trafiğe açmadan önce de tüm yol çizgi çalışmaları tamamlanmış olacak. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum