226 Öğrenciye Giyim Yardımı

Merkez Yahya Kemal Beyatlı Okulunda düzenlenen törenle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla Tema Mağazacılık Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından yapılan giyim yardımı öğrencilere dağıtıldı.

Yayınlanma:
226 Öğrenciye Giyim Yardımı

Vali Yardımcısı Dr. Kadri Canan, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Aslan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alpay Acar, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen törende 226 öğrenciye giyim yardımında bulunuldu.

Protokol konuşmalarıyla başlaya törende paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemi vurgulandı.

Okul Müdürü Tarık Ayyıldız’ın kısa selamlama konuşmasından sonra kürsüye gelen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Aslan, asıl olanın paylaşmak olduğunu belirterek, sevincimizi de, üzüntümüzü de, yokluğu da, varlığı da paylaşmanın toplum için çok önemli olduğunu söyledi.

İllerde sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarının öneminden bahseden Vali Yardımcısı Dr. Kadri Canan ise, Isparta’da yapılan yardımlara değinerek bu tür organizasyonların artarak devam edeceğini açıkladı.

Vali Yardımcısı Dr. Canan; “Isparta çok güvenli ve huzurlu bir kent, bu tür yardımlaşmalar güvenin ve huzurun daha da pekişmesine vesile olmaktadır. Emeği geçenleri, sebep olanları tekrar canı gönülden kutluyorum.

Tabi olayın diğer bir sevindirici yanı da çocuklarımızın mutluluğudur, onları sevincidir. Sevgili çocuklarımızın bu mutluluğu derslerine yansıyacağı inancıyla, bu elbiseleri sağlıkla, mutlulukla giymelerini temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere giyim yardımında bulunuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.