23 İşçi Görevine Başlıyor

Orman yangınları ile mücadele kapsamında istihdam edilmek üzere Orman Genel Müdürlüğü Isparta Bölge Müdürlüğü'ne 6 ay boyunca çalışmak üzere alınan 23 işçi görevine başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2014 15:42
23 İşçi Görevine Başlıyor

2 bin 513 kişi arasından noter huzurunda çekilen kurayla belirlenen ve yapılan mülakat sonucu çalışmaya hak kazanan 23 işçi yapılan toplantıda görevleriyle ilgili bilgi aldı.

Eğirdir Fidanlık Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüklerinde çalışmaya başlayacak olan işçilere Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci’nin başkanlığında işçilerden beklentiler, çalışma prensipleri ve şartlarının değerlendirildiği tanışma toplantısı yapıldı.

Toplantıda Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci yeni katılacak işçilere mülakat sınavında başarılı olup kadrolara atanmalarını tebrik ederek, “ Büyük bir aile olan Orman Genel Müdürlüğünün çok köklü bir teşkilat olduğunu, mevcut iş yükünün altından işini seven, doğru, dürüst, amirlerine saygılı ve çalışkan personelin varlığı sayesinde kalkılabileceğini” ayrıca “orman yangınları ile mücadelenin çok tehlikeli ve dikkat edilmesi gereken bir iş olmakla beraber, küçük bir hatanın yangının büyümesine, can ve mal kayıplarına yol açılmasına sebep olabileceğini, bu nedenle yapılan her işi kendi işleri gibi sahiplenmek gerektiğini” belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum