23 Nisan Isparta'da Çoşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 91. yıl dönümü Isparta’da düzenlenen renkli ve coşkulu törenlerle kutlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2011 16:04
23 Nisan Isparta'da Çoşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 91. yıl dönümü Isparta’da düzenlenen renkli ve coşkulu törenlerle kutlandı.
    
Isparta’daki kutlama törenleri hükümet meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması ve saygı duruşuyla başladı. Atatürk Stadyumu'ndaki törenler öncesinde Vali Memduh Oğuz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şahingöz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, tören aracılığıyla öğrencilerin ve vatandaşların bayramını tebrik etti.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, Atatürk’ün tüm çocukları kucaklayan bu bayramda çocukların bir araya gelerek insanlığın ortak düşünü gerçekleştirdiğini söyledi. Yılmaz, “Şartlar ne kadar menfi olursa olsun, eğer o ülkenin insanları gönül birliği yaparsa, ortak değerlerde ve paydalarda buluşursa, o ülkenin yapamayacağı, başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Bunun en güzel örneği istiklal mücadelesidir.” dedi.
    
Öğrencilerin şiir, halk oyunları ve çeşitli gösterileri sonrasında kortej geçidi ile sona eren törenler sonrasında bir değerlendirmede buluna Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta’nın görev yaptığı 5’nci il olduğunu belirterek, “Gerçekten söylüyorum bundan daha güzel bir kutlama programı görmedim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.