23 Nisan’ın İlginç Diyalogları

Isparta’daki 23 Nisan kutlamalarına minik protokol üyelerinin ilginç diyalogları damga vurdu. Minik Belediye Başkanı telefonla Vali’ye ulaşamadı. Trafik Şube Müdürü de sembolik Emniyet Müdürü’nü, Vali zannetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2012 11:58
23 Nisan’ın İlginç Diyalogları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Isparta’nın çocuk Belediye Başkanı Elif Nur Demir, Haziran Ayı içerisinde düzenlenecek olan Gül ve Halı Festivali ile ilgili olarak Isparta’nın çocuk Valisinden destek isteyecekti ki; stattaki tören için çıkış yapan çocuk Vali Selin Aydemir’e ulaşamadı. Emniyet cephesinde de Trafik Şube Müdürü kendisini Emniyet Müdürü olarak anons eden temsili müdürü Vali zannetti.

İşte ilginç 23 Nisan diyalogları...

VALİ ZANNETTİ…
Bu telefon krizinin ardından bir de telsiz krizi yaşandı. Minik Emniyet MüdürüRıza Erdoğan, 5410 kodlu Trafik Şube Müdürü Tarık Korucu’yu anons etti. Şube Müdürü Korucu, bu anonsa ‘Emirleriniz Sayın Valim’ diye karşılık verdi. Oysa telsizin diğer ucundaki kişi minik Emniyet Müdürüydü. Bu karışıklığı Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan devreye girerek düzeltti. Tekrar Trafik Müdürünü anons eden temsili Emniyet Müdürü çocukların stada güvenle ulaşımının sağlanması için gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

23 NİSAN MÜDÜRÜ’NDEN POLİSE TAM NOT
Sembolik olarak İl Emniyet Müdürü Gürkan’ın koltuğunu teslim ettiği Öğrenciler İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi Rıza Erdoğan, Toplum Destekli Polislik Şubesi’nin yürüttüğü ‘Okul Polisi’ uygulamasını değerlendirerek, bire bir eğitimde görev alan polisin veli bilgileri yaptıklarını da aktardı. Temsili Emniyet Müdürü Erdoğan, polisin yaptığı proje sayesinde okullarda güvenli internet konusunda yapılan çalışmaların kayda değer olduğunu belirtti. Erdoğan, polisin eğitim adına yaptığı proje ve çalışmalarda emeği geçenlere de teşekkür etti.


ÇOCUK BAŞKAN, VALİ’YE ULAŞAMADI

Bir başka ilginç diyalog da Belediyede yaşandı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 23 Nisan’da koltuğunu Naşide Halil Gelendost İlköğretim Okulu öğrencisi Elif Nur Demir’e bıraktı.  Çocuk Başkan Demir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, okul bahçelerindeki ağaçlandırma çalışmalarının artırılması gerektiğini belirtti.  Öte yandan Çocuk Vali Selin Aydemir’in, çocuk Başkanı telefonla aramaması üzerine Elif Nur Demir görüşmek için hareket geçti. Çocuk Başkan, Haziran ayı içerisinde düzenlenecek olan Gül ve Halı Festivali ile ilgili olarak Vali’den destek isteyecekti ki işler yolunda gitmedi.

Başkan Demir, santralden Vali’nin kutlamalar için makamdan ayrıldığı bilgisini aldıktan sonra koltuğu yeniden Başkan Günaydın’a bıraktı.  Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 23 Nisan’da koltuğunu devrettiği Naşide Halil Gelendost İlköğretim Okulu öğrencileri Elif Nur Demir ve Mustafa Özdamar’a çeşitli hediyeler verdi.

“BÜYÜYÜNCE OYUNUZU BANA VERİN, BEN DE YAŞLANDIĞIMDA SİZE VERECEĞİM”

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 23 Nisan başkanlık devir tesliminin ardından çıkışta temsili başkanlarla bir süre sohbet etti. İlginç  diyaloglar sırasında Günaydın, “Büyüyünce oyunuzu bana vereceksiniz değil mi? Bende, yaşlandığımda siz aday olursanız oyumu size vereceğim” şeklinde espri yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.