234 Kişilik İstihdam İçin Başvurular Başladı

234 Kişilik İstihdam İçin Başvurular Başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2017 21:55
234 Kişilik İstihdam İçin Başvurular Başladı

Toplum Yararına Program kapsamında okullarda çalıştırılmak üzere Isparta’da İŞKUR aracılığıyla 234  işçinin alınacağı iş için başvurular başladı. 

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleştirilen Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında bu yıl ilimizde okullarda çalışacak işçiler için 234 işçi alımı yapılacak. İşçiler 8 ay süreyle Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki belirtilen okullarda geçici olarak asgari ücret+sigorta ile çalıştırılacak.

KAYITLAR BAŞLADI

Program kapsamında çalışmak isteyenler için kayıtlar yani müracaatlar başladı. Kayıt bizzat çalışacak kişinin İŞKUR İl Müdürlüğüne gelerek yapması gerekiyor. Bu arada bir kişi sadece bir açıklanan pozisyonda işe başvurabilecek. Başvuru sayısı alım sayısından fazla olması halinde ise mülakat veya kura çekimi gerçekleştirilecek. Ancak, bunlardan hangisinin yapılacağı ise henüz belli olmadı. 

BAŞVURULAR CUMA GÜNÜ BİTİYOR 

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleştirilen Toplum Yararına Programı için başvurular 22 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek. 

234 KİŞİ OKULLARA DAĞITILACAK 

Alınacak 234 kişi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda istihdam edilecek. İşçilerin bir kısmı merkezde istihdam edilirken, bir kısmı da ilçelerde istihdam edilecek. Ancak, hangi ilçeye ne kadar işçi alınacağı veya ne kadar kontenjan verildiği ise henüz netlik kazanmadı. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum