2344 Rakımda Kayak Keyfi

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Davraz Kayak Merkezinde ‘Karla Karışık Eğlence’ devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2014 13:55
2344 Rakımda Kayak Keyfi

Hafta sonu Davraz Kayak Merkezinde incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Akdaş, merkezin daha cazip hale geleceğini, daha çok tanınacağını ve gelenlerin yeniden gelme arzusu hissedeceğini söyledi.

 
 
Davraz Kayak Merkezine standardı yüksek güvenli bir ulaşımın sağlandığını belirten Akdaş; “Davraz Kayak Merkezinde alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Kayak severlere daha iyi hizmet sunabilmek için 5. mekanik tesisi inşallah önümüzdeki günlerde ihale edeceğiz.

Kayak sporuna ilk defa başlayanlar, orta ve profesyonel seviyede kayak yapanlar için pistlerimiz mevcut. Bununla birlikte kayak için gereken her türlü spor malzemesi ve profesyonel hocalarımız da mevcut durumda.

 

Isparta Valiliği ve İl Özel İdaresi olarak misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Burada mevcut 3 otelimizde en iyi şekilde konaklama imkânı sunarken, yol güzergâhı üzerinde bulunan ve merkeze çok yakın olan Çobanisa Köyünde de taş ve ahşaptan yapılmış dağ evlerimizde farklı konseptte konaklama imkânı sunuyoruz” dedi.

 

Davraz Kayak Merkezine toplu ulaşım imkanı başlattıklarını belirterek sözlerine devam eden Akdaş; “Cumartesi-Pazar günleri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünden saat; 09.30 ile 10.00’da gidiş, 14.30 ile 15.00’de dönüş olmak üzere vatandaşlarımıza toplu ulaşım imkânı sunmaya başladık” dedi.

 

Davraz Kayak Merkezine değişik bölge ve illerden gelen ziyaretçiler, güvenli ulaşım imkânı ile birlikte mekanik tesislerin çok iyi olduğunu, değişik konaklama imkânlarının olduğunu, manzara ve kar kalitesi bakımından çok güzel olduğunu, her kategorideki kayakçılar için kaliteli pistlerin olduğunu belirterek, ilk fırsatta tekrar geleceklerini söylediler.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum