24 Ocak’ta Isparta’dan Tek Ses Çıkacak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 24 Ocak Perşembe günü Isparta'ya geliyor. Bu ziyaret Isparta açısından son derece önemli.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2013 18:52
24 Ocak’ta Isparta’dan Tek Ses Çıkacak

Zira, Bakan Yazıcı’ya 2023’e doğru Isparta’nın hedefleri ve talepleri hakkında sunum yapılacak.

Isparta Girişimci Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen ödül törenine katılacak olan Bakan Yazıcı, yılın girişimcisi ile yılın değer katan şirketine ödül verecek. Isparta Girişimci Sanayici ve İş Adamları Derneği, 2012 yılın başarılı ve girişimci işadamlarına yönelik bir ödül töreni düzenliyor.

24 Ocak Perşembe günü Barida Otel’de gerçekleştirilecek ödül törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı katılacak. BakanYazıcı’nın Isparta’ya gelmesi konusunda IGSİAD’ın eski başkanı Oğuzhan Tortop ve ekibinin 4 aydır çalıştıkları edinilen bilgiler arasında.

Ödül töreninde yılın girişimcisine, yılın değer katan şirketine ve yılın sanayicine ödül verilecek. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ayrıca ödül töreninde Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen TSE belgelerinin de takdimini yapacak.

Ziyareti Isparta açısından daha da önemli kılan konu ise, iş adamaları ve kanaat önderlerinin Bakan Yazıcı’ya yapacakları sunum. 2023’e doğru Isparta’nın hedefleri ve talepleri konusunda yapılacak olan sunum Isparta ekonomisi açısından son derece kritik. Sunumun yanı sıra Bakan’dan Isparta açısından kritik olan bazı konularda destek istenecek.

Düzenlenen etkinlikte derneğin mevcut yönetiminde yer alan Bloomberg HT kanalı program yapımcılarından iş adamı ve program yapımcısı Sami Altınkaya’nın büyük destek sunduğu da öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.