25 Atık Pil Getirene 5 TL Gülkart Yüklemesi Hediye (Video)

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinin Sosyal Sorumluluk Projeleri Devam Ediyor..

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2012 21:28
25 Atık Pil Getirene 5 TL Gülkart Yüklemesi Hediye (Video)

Isparta Özel Halk otobüsleri Kooperatifi Başkanı Baki Dere yaptığı açıklamada kampanya sayesinde evlerde ve çevrede atıl durumda kullanılmayan pillerin toplanarak geri dönüşüme kazandırılmasını amaçladıklarını bildirdi.

Yaptığımız bu proje sayesinde evlerde ve işyerlerinde atıl duran pillerin çevre ve insan sağlığına zararının en aza indirilmesini hedeflediklerini söyleyerek toplanan pillerin geri dönüşümde kullanılması için Çevre ve Orman Bakanlığı, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ile birlikte böyle kampanya düzenlediklerini belirtti.

Kampanyanın 20 Şubat ile 30 Haziran arasında yapılacağını söyleyen Baki Dere, 25 adet atık pili Gülkent kart dolum noktalarına getiren tüm vatandaşlarımıza 5 TL Gülkart yüklemesi yapacaklarını belirtti. Dere vatandaşlarımızın bu sosyal projemize verecekleri destekten ötürü şimdiden teşekkür ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum