25 Kişi Yakalandı

25 Kişi Yakalandı

Yayınlanma:
25 Kişi Yakalandı

Isparta Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 30 Kasım 2015 ile 26 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda; İl merkezinde “Uyuşturucu Madde Kullanan ve Sattıkları” tespit edilen 25 şüpheli şahsı yakaladı.

Konuyla ilgili şu bilgi verildi, "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen planlı çalışmalar kapsamında uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yaptıkları tespit edilen ve değişik tarihlerde delillendirme amaçlı 12 ayrı yakalama çalışmasında 25 şüpheli şahıs yakalanarak hakkında işlem başlatılmıştır.

Haklarında işlem yapılan bu şahıslardan operasyonlar öncesi ve sonrasında çoğunluğu satışa hazır vaziyette 155 paketlik ve birer kullanımlık eroin maddesi, 1 paket tek kullanımlık esrar maddesi, 35 adet alımı ve satımı Kırmızı veya Yeşil Reçeteye tabi olan tabletler ile uyuşturucu madde kullanımında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirilmiş olup, ekiplerimizce 26 Aralık 2015 günü eş zamanlı olarak uyuşturucu madde ticareti yaptıkları değerlendirilen 10 hedef şahsın yakalanması amacıyla yapılan yakalama çalışmalarında 9 şahıs yakalanmış olup, 1 şahsın yakalanması için çalışmalar devam etmektedir.

Yakalanan 9 şahıs “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak” suçundan adli mercilere sevk edilmiş olup, E.S, N.Ç., B.Ç., M.Ç., B.Ç., G.R., O.U., M.Y., İ.D. VE R.K. isimli şahıslar çıkarıldıkları adli mercilerce TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir" denildi..

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.