25 Milyon F.Bahçeli Seni Bekliyor

Yılan hikayesine dönen transferde Aziz Yıldırım bizzat devreye girerken, "Bütün Fenerbahçeliler seni bekliyor. Gel sevgilimiz ol" sözleriyle Oscar Cardozo'nun kalbini fethetmeyi başardı

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2013 13:20
25 Milyon F.Bahçeli Seni Bekliyor

Paraguaylı, yıllık 2 milyon 850 bin euro+maç başına 17 bin 500 bin euro'yu kabul etti. Boğaz'da bir villada oturacak olan Cardozo'ya iki de lüks araba tahsis edilecek.

Fenerbahçe'de gündem, varsa yoksa golcü Oscar Cardozo! Başkan Aziz Yıldırım, bu transferi bitirmek için ant içerken, kulübün tüm olanaklarını zorluyor. Sarı-lacivertliler, Cardozo operasyonunu iki cephede birden sürdürüyor. Gelen haberler ise transferin artık yüzde 90 oranında gerçekleştiği yönünde. İşin bitme aşamasına gelmesinde başkan Aziz Yıldırım'ın büyük etkisi oldu. Yıldırım, daha önceki birçok büyük transferde olduğu gibi bizzat devreye girdi ve menajerleri vasıtasıyla Cardozo ile telefonda görüştü. Sarı-lacivertli başkan, "25 milyon taraftarımız var ve hepsi de seni bekliyor. Gel ve bütün Fenerbahçelilerin sevgilisi ol" sözleriyle, aklında soru işaretleri bulunan 30 yaşındaki yıldızın gönlünü fethetti.

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE İMZA ATACAK
Ardından idari menajer Hasan Çetinkaya ve bir yönetici yeniden devreye girdi. Cardozo'ya 2 milyon 850 bin euro+maç başına 17 bin 500 euro'luk teklifin yanı sıra Boğaz'da bir villa ile kendine ve ailesine olmak üzere iki lüks araba sözü verildi. Cardozo, kendisine sunulan tüm şartları kabul edip F.Bahçe'ye "Evet" dedi. Bu hamleyle 12 milyon euro'da diretenBenfica'nın elindeki bir kozu eksildi. F.Bahçe'nin teklifinin en son 10 milyon euro olduğu, Benfica'nın pazarlıkta esnediği bildirildi.

Benfica'nın paranın peşin ödenmesi halinde 10 milyon euro'yu kabul edeceği, Fenerbahçe'nin ödemeyi vadeye yaymayı istediği belirtildi. Pazarlıkların olumlu sonuçlanmak üzere olduğu, imzaların birkaç içinde atılacağı vurgulandı.

PORTEKiZ BASINI DA 'iŞ ARTIK BiTTi' DiYOR
Portekiz'de yayın yapan Record gazetesi, Juventus ve Atletico Madrid'in de peşinde olduğu Cardozo'nun yeni sezonda Fenerbahçe forması giyeceğini, 12 milyon euro'ya transferin gerçekleştiğini duyurdu. A Bola gazetesi ise "10 milyon euro teklif eden Fenerbahçe fiyat arttırdı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.