25 Yıllık Hayaline, 48 Yaşında Kavuştu

25 yıllık evliliklerinde çocuk hasreti çeken 48 yaşındaki Ayşenur Aksu, 2 gün önce 3 kilo 300 gram ağırlığında sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Aksu çifti, yıllardır özlemini çektikleri bebeklerine Abdullah ismini koydu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2014 11:27
25 Yıllık Hayaline, 48 Yaşında Kavuştu

Isparta’da 25 yıldır çocuk hasreti çeken Ayşenur ve Kenan Aksu çifti’nin 2 gün önce bir erkek bebekleri dünyaya geldi. Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde hamilelik süreci takip edilen 48 yaşındaki anne Ayşenur Aksu, 25 yıldır hasretini çektiği bebeği 2 gün önce dünyaya getirmenin mutluluğunu yaşadığı söyledi.

BU MUTLULUĞU HERKES YAŞAMALI
Bebeğini kucağına almanın heyecanının yaşayan anne Ayşenur Aksu, “Ben anne olmanın duygusunu geç yaşadım. Ama bu mutluluğu tarif edemem. 25 yıldır çocuğumuz olmuyordu. Ama Allah bize bu yaşta bir erkek çocuk nasip etti. Çok mutluyum. Bu mutluluğu herkes yaşamalı” dedi.

ISPARTA’DA ENDEN GÖRÜLEN BİR DOĞUM OLDU
Kamu Hastaneleri Birliği Isparta Genel Sekreteri Opr.Dr. Osman Aydın, günümüzde kadınların 35 yaşından sonra menapoza girdiğini belirterek, 48 yaşında anne olmanın Isparta’da ender görüldüğünü söyledi.
Opr. Dr. Aydın, “Günümüzde kadınların 35 yaşından sonra menapoza girdiği özellikle Isparta bölgesinde ender görülen bir doğum gerçekleşmiştir. Ancak, bu yaştaki diğer doğumlara göre, bebeğimiz son derece sağlıklıdır. Ailemizin yıllardır özlemini çektiği erkek bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiştir. Allah analı – babalı büyütsün” dedi.

BİZDE ÇOK MUTLUYUZ
48 yaşındaki anne Ayşenur Aksu’nun hamilelik süreci hakkında bilgi veren Kadın Doğum Uzmanı Dr. Pınar Aydoğan da, 48 yaşındaki annenin 25 yıllık evlilik hayatı boyunca hasretini çektiği bebeğin gözetimlerinde dünyaya gelmesinden mutluluk duyduklarını belirtti. Aydoğan, “9 aydan buyana hastanemizde rutin kontrolleri devam eden annemiz, 2 gün önce, sezaryenle bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebek gayet sağlıklı şekilde doğdu” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum