26 Ayrı Yakalama Emri Vardı Ve...

Dolandırıcılık, Hakaret, Tehdit, Hırsızlık, Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması, Kişilerin Huzur ve Sükûnunu Bozma, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma, Taşıma veya Bulundurma... NE ARARSAN VAR!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2015 15:34
26 Ayrı Yakalama Emri Vardı Ve...

İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşların huzuru için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Emniyet yaptığı iki önemli çalışmayla ilgili yaptığı bilgilendirmede;


Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.


HAKKINDA 6 YIL 3 AY KESİNLEŞMİŞ
HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan dolayı 6 Yıl 3 Ay kesinleşmiş hapis cezası ve Dinar Asliye Ceza Mahkemesince “Yakalama Emri” bulunan A.C.T. isimli şahsın yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde şahsın Gülistan Mahallesinde bir akrabasına ait ikamette saklandığı bilgisi elde edilmesi üzerine; Adli Makamlardan alınan arama kararı ile bahsi geçen ikamete gidilerek düzenlenen operasyon neticesi şahıs yakalanmıştır.
Hükümlü A.C.T. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

HAKKINDA 26 AYRI YAKALAMA EMRİ VE 3 YIL KESİNLEŞMİŞ
HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce geçtiğimiz günlerde Isparta Şehirlerarası Otogarı çevresinde şüpheli ve alkollü bir şahıs bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine intikal edilerek gerekli incelemeler yapılmıştır.
Üzerinde kimlik belgesi bulunmayan ve alkollü olduğu anlaşılan 40 yaşlarındaki erkek şahsın beyanları doğrultusunda yapılan incelemeler neticesinde Ö.K. isimli şahıs olduğu, hakkında “Dolandırıcılık, Hakaret, Tehdit, Hırsızlık, Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması, Kişilerin Huzur ve Sükûnunu Bozma, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma, Taşıma veya Bulundurma” gibi çeşitli suçlardan dolayı farklı mahkemelerce 26 ayrı “Yakalama Emri”, 3 Yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 12.480 TL Adli Para Cezası bulunduğu anlaşılmıştır.

Hükümlü Ö.K. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç faillerinin tespiti ve işlemiş oldukları suçlar sebebi ile aranan şahısların yakalanması amacıyla çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.