27 Bin Oyun Altına Düşersek İstifa Ederim

CHP örgütlerinin Prof. Dr. Çakmakçı'nın adaylığını desteklediği mesajını vermekten çekinmeyen İl Başkanı Şenol, MHP tabanından CHP'ye oy kayması olacağını iddia etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2013 13:43
27 Bin Oyun Altına Düşersek İstifa Ederim

CHP örgütlerinin Prof. Dr. Çakmakçı'nın adaylığını desteklediği mesajını vermekten çekinmeyen İl Başkanı Şenol, MHP tabanından CHP'ye oy kayması olacağını iddia etti.

SEÇİM TAKVİMİ
CHP İl Başkanı Şenol, Basın Kulübü'nde şu açıklamalarda bulundu:
"Ocak ayında seçim startını verdik. 4 ilçe, 2 belde adayımızı belirledik. CHP, 2014 yerel seçimleri için parti içi takvimi açıklaıd. Buna göre aday adayı olacaklar temmuz ayı içerisinde müracaat etmeleri gerekiyor. Parti yönetcilerinin de 15 Temmuz'a kadar istifa etmeleri zorunlu.

CHP'NİN YÜKSELİŞİNE ENGEL OLMAK İSTİYORLAR
İl Başkanı ile milletvekili arasında gerginlik olduğu, il başkanının görevden alınacağı dedikoduları çırakılıyor. Sayın Recep Özel bunu nereden biliyor? Ben hiçbir yerde istifa edeceğimi söylemedim. Isparta il örgütü ve il başkanı en başarılı örgütlerden birisidir. Bu açıklamalar gayri ciddidir. CHP'nin ve benim gezi parkı ve akil insanlara yönelik eylemlere destek vermesi rahatsızlık uyandırmış.

Eğer bu eylemlerde CHP olmasaydı olumsuzluklar yaşanıyordu. Provekatif eylemler ortaya çıkardı. Bize bu konuda teşekkür edilmeli. Benimle ilgili bu dedikodular partiyi karıştırmak için yapılıyor. CHP'nin yükselişine engel olmak amacıyla ile yapılmış bir açıklamadır. Dereboğazı konusunda yapılan eyleme destek verdik. Bu eylem Isparta'da yapılmış ilk sivil eylemdir. Bu eylemden sonra Ulaştırma Bakanı Isparta'ya gelmek zorunrda kalmıştı. AKP'nin gündeminde Dereboğazı yolu yoktur. 2023 yılında yapılacağı söylenmekte. Bu zamana kadar 2-3 genel seçim yapılacaktır.

CHP, İŞSİZLİK SORUNUNU ÇÖZECEK
2011 seçimleri CHP açısından dönüm noktasıdır. İlk kez Isparta'da MHP'yi geçtik. Önemli bir olay. Isparta'da CHP'ye büyük bir teveccüh gösterildi. Büyük bir sıçrama yaptık. 2014 yerel seçimlerinde büyük rekabet yaşanacak. Seçimlerin flaş partisi CHP olacaktır. AKP'nin önceki dönemki belediye başkanından dolayı yıpranmışlığı devam ediyor. AKP bu seçimde hezimete uğrayacaktır. CHP'nin adayı ve projeleri çok önemli. Isparta'nın en büyük sorunu işsizlik sorunudur. Isparta göç veriyor. Bunu önleyecek bir yerel iktidara ihtiyaç var. CHP'nin Isparta'ya yapacağı en büyük hizmet bu alanda olacaktır.

ADAY OLMASINI İSTERİZ
Yusuf Ziya Günaydın beyin aday olup olmayacağı bizi bağlamaz. CHP kendi adayını çıkaracaktır. Parti kendi ciddi adayını çıkarırsa taban oy vereceği yeri bilir. Partimiz güçlü bir adayla seçime gyirmek istiyor. Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı hocamızın ismi geçiyor.

Hocamızın açıklaması var. Şeffaf, ilkeli iyi bir ekip oluşursa adaylığı düşünebileceğini söylüyor. Örgüt güçlü bir aday istiyor. Hocamız potansiyel aday adayıdır. Aday adayı olursa mutlu oluruz. Aday olmasını isteriz. CHP'nin adayı MHP tabanından da çok oy alacaktır. CHP, en son seçimde merkezde 27 bin oy aldı. Eğer bu oyun altına düşersek başarısızlık kabul ederim ve görevimden istifa ederim.

YEŞİL ALAN KALMALI
İl Özel İdare binasının yeri ile ilgili çok katlı bina ve otel bizce de yanlış olur. Oranın altına otopark yapılmalı. Üstü de yeşil alan olarak kallmalı."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum