29 Ekim Eğlenceleri İptal

Ermenek'te yaşanan maden faciasının ardından 18 maden işçisini kurtarma çalışmaları dünden bu yana devam ediyor. AK Parti MYK'nın gündemi de maden faciasıydı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2014 14:27
29 Ekim Eğlenceleri İptal

MYK'nın gündeminin Karaman'ın Ermenek ilçesindeki bir maden ocağında yaşanan su baskını olduğunu belirten Atalay, "Karaman'da Ermenek ilçesinde bir maden ocağında çökme oldu. Su pompalarının patlaması sonucu. Oradaki bazı çalışanlar kurtarıldı ama halen içeride 18 vatandaşımızın olduğu yönünde, biraz önce oradaki bakanlarımız ile de görüştük. Başbakanımız devletin bütün imkanlarının seferber edilmesi yönünde talimat vermişti. İçeride yüklü miktarda su var. Bir yandan deşarj çalışmaları sürüyor" dedi. Atalay, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da yarın cumhuriyet bayramı törenlerinden sonra Ermenek'e gidebileceğini söyledi.

Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın belediyeler tarafından düzenlenecek 29 Ekim kutlamalarına yönelik bir genelge hazırladığını dile getiren Beşir Atalay, "Bir yandan yarın Cumhuriyet Bayramı. Cumhuriyet Bayramı'na böyle bir olay ve üzüntü ile giriyoruz. İnşallah vatandaşlarımız kurtarılır ve üzüntümüz büyümez. Cumhuriyet Bayramı sebebi ile bazı yerlerde kutlamalar eğlenceler vardı. O eğlencelerin tamamı şu an iptal edildi. Ülke genelinde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına tabi hepimiz katılacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.