3 Araç Birbirine Girdi

Konya'da zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada bir yolcu otobüsü ve iki otomobil çarpışması sonucunda 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2014 13:44
3 Araç Birbirine Girdi

Kaza, Beyşehir-Konya Karayolu'nun 9. kilometresinde Bayındır Mahallesi yol ayrımı yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Konya'dan Isparta yönüne gitmekte olan M.S. idaresindeki 42 BEJ 5811 plakalı yolcu otobüsü, karşı yönden gelen Ahmet Keni (33) yönetimindeki 42 B 8661 plakalı otomobille çarpıştı. Bu sırada N.O.'nun kullandığı 42 B 7931 plakalı otomobil de, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duramayarak kazaya karıştı.

Kazada sürücüler Ahmet Keni olay yerinde hayatını kaybederken, her iki otomobilin içerisinde bulunan A.K. (4), A.K. (13), F.K. (38) ve A.O. (49) yaralandı. Yaralılardan A.K. ve A.K. (4), kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi. Yolcu otobüsü ve diğer otomobil sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası otobüs içerisindeki yolcular başka araçlara nakledilirken, karayolu bir süre ulaşıma kapandı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ