3 Başkan Yarışacak

3 Başkan Yarışacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2018 10:44
3 Başkan Yarışacak

Isparta’da yerel seçimlerle ilgili dengeler netleşti. MHP mevcut başkan Yusuf Ziya Günaydın’ı, İYİ Parti ve CHP ittifakı Baro Başkanı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu ve AK Parti ise ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i aday olarak gösterdi.

Yerel seçimlerde Isparta’da 3 başkan, aday olarak yarışacak. Milliyetçi Hareket Partisi Isparta adayını ilk açıklayan siyasi parti olmuştu. Mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP’nin adayı olarak yeniden seçim sahalarında boy gösterecek.

İYİ Parti ve CHP arasındaki ittifakın da adayı netleşti. İYİ Parti Baro Başkanı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu aday olarak açıkladı. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da CHP Isparta’da aday çıkarmayacak ve İYİ Parti’nin adayını destekleyecek. Kulis bilgilerine göre Demokrat Parti ve Vatan Partisi’de bu oluşuma destek verecek. Edinilen bilgilere göre, Belediye Meclisi de bu partilerin ortak görüşüyle hazırlanacak.

Seçimlerin bir diğer başkan adayı da ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen oldu. AK Parti, yerel seçimlerde Şükrü Başdeğirmen ismi ile seçmeninin karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum