3 Hastaneden Geçti; Sonuç Bu

Halsizlik şikayetiyle hastaneye götürülen 3 yaşındaki Egecan'ın tedavisi göremez, konuşamaz, hareket edemez durumda hastaneden tabul ile sonuçlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Kasım 2012 10:38
3 Hastaneden Geçti; Sonuç Bu

HAFİF BİR HALSİZLİKTİ
Ispartalı Akyüz ailesi, bundan tam 1.5 yıl önce küçük çocuklarının halsizlik şikayetiyle Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne başvurdu. Filmler çekildi, tahliller yapıldı, reçeteye bol bol ilaçlar yazıldı.
Ancak küçük Egecan’a kullandırılan ilaçlar, felaketin başlangıcı oldu.

KANSERDEN ŞÜPLELENİLDİ
Halsizlik rahatsızlığı yazılan ilalar Egecan’ın daha kötüleşmesine sebep oldu. Bir süre sonra çocuğun ağzından kan gelince, aile büyük bir panikle hastaneye başvurdu. Oradan da SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevkedildi, yapılan tetkiklerden kanserden şüphelenildi.

SAĞLAM GİRDİ, FELÇLİ ÇIKTI
SDÜ Tıp Fakültesi’nin Konya Necmettin Erbakan Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevkettiği Egecan’ın kanser olmadığı belirlendi, hamen midesine endoskopi uygulandı. Egecan, ameliyattan sonra göremez, konuşamaz ve hareket edemez duruma geldi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum