3 Puan 1 Golle Geldi

Pembe-yeşilliler, Muratpaşa Belediyespor’la deplasmanda oynadığı maçı Mustafa’nın attığı golle 1-0 yenerek önemli bir galibiyete imza attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2014 01:04
3 Puan 1 Golle Geldi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta İdmanyurduspor, ligdeki 11. maçında Muratpaşa Belediyespor’la oynadığı maçı 1-0 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.

Antalya Mustafa Çetinkaya Stadı’nda oynanan maçı Konya Bölgesi’nden Mustafa Ayçelik, Mustafa Burak Kuş ve Aldülhamit Söyler isimli hakemler yönetti. Isparta İdmanyurduspor’u galibiyete taşıyan golü: 32. dakikada Mustafa attı. Karşılaşmanın 60. dakikasında Isparta İdmanyurduspor kalecisi Samet Çavdar penaltı kurtardı.

Net gol pozisyonlarını da kaçıran temsilcimiz, sahadan galibiyetle ayrıldı. Isparta İdmanyurduspor aldığı bu galibiyetle puanını 12’ye çıkardı ve 10. sıraya yükseldi. Muratpaşa Belediyespor ise 8 puanla 12. sırada kaldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum