3. Genç Öncüler Kısa Film Yarışması Teması ‘GÜVEN’

3. Genç Öncüler Kısa Film Yarışması Teması ‘GÜVEN’

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2017 14:21
3. Genç Öncüler Kısa Film Yarışması Teması ‘GÜVEN’

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen 'Genç Öncüler Kısa Film Yarışması'na başvurular başladı.

Toplam 30 bin TL para ödülünün dağıtılacağı yarışmanın teması ise ‘Güven’ olarak belirlenirken, sinemamızın gelişimi ve yeni yeteneklerin keşfedilmesi amaçlanıyor.

Yarışmanın jüri üyeliklerini İhsan Kabil, İsmail Kılıçarslan, Cihan Aktaş, Abdulhamit Güler, Ayşe Şahinboy Doğan, Bünyamin Yılmaz ve Emre Karapınar gibi sinema ve film yazarları yapıyor.

Yarışmaya son katılım tarihi 15 Mart 2018. Genç Öncüler Gençlik Hareketi, yarışma kapsamında teşvik maksadıyla toplam 30 bin lira ödül dağılımı da yapacak. 

Birinciye 10 bin, ikinciye 7 bin, üçüncüye 4 bin lira verilirken, jüri özel ödülü ve Genç Öncüler özel ödülü için 2 bin lira takdim edilecek. Ayrıca mansiyon ödülü kazanacak beş yapıma ise bin lira ödül verilecek. Ödül töreni ise 19 Nisan 2018’de gerçekleştirilecek.

3. Genç Öncüler Kısa Film Yarışması bu sene ‘Güven’ konusu ile filmlerinin bekliyor. Yarışmanın detayları, katılım şartları ve başvuru koşulları, “genconculerkfy.com” adresinden edinilebilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.