3. Öğrenci Konseyi Temsilciler Buluşması SDÜ'de Yapıldı

SDÜ Öğrenci Konseyi yılın son toplantısını Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2016 12:06
3. Öğrenci Konseyi Temsilciler Buluşması SDÜ'de Yapıldı

3. Öğrenci Konseyi Temsilciler Buluşması adı altında yapılan ve "Birlikte Daha Güçlüyüz " sloganıyla gerçekleştirilen toplantıya Merkez Kampüste bulunan 550 temsilci katıldı.

10 ilce başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda coşkulu bir hava vardı. Öğrenci konseyi tanıtım filminin gösterilmesiyle başlayan toplantı da daha sonra Konsey Başkanı Ferdi ALAKUŞ’ un konuşmalarıyla ve teşekkür belgelerinin takdimiyle bitti.

Konuşmalarında göreve geldiğimiz süreden beri yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır ifadelerini kullanan ALAKUŞ " Değerli başkanlarım yaptıklarımız ortadadır bu nedenle yaptıklarımızı çok da anlatmaya gerek yok siz ve değerli öğrenci arkadaşlarım bunun şahididir. Benim üzerinde durmak istediğim konu ise bunun ötesinde bu yapılan güzel çalışmalar birlik ve beraberliğin ürünüdür. Birlik olunca çözülemeyecek problem ve başarılamayacak iş yoktur. Bu nedenle bugün burada şahit olduğum tablo beni gururlandırmıştır. 15 kişiyle çıktığımız bu yolculuğu çok kısa surede merkez kampüste 550 sınıf temsilcimizle tamamlamanın haklı gururunu yaşıyorum. Bu birlik ve beraberliğin hayırlara vesile olmasını ve bu birlik beraberlikten sadece üniversitemiz için değil Ülkemiz için de çok güzel projeler çıkmasını umut ediyorum. Artık problemleri çözmenin ve sadece üniversitemiz için projeler üretmenin ötesinde Isparta’mız ve Ülkemiz için projeler yapmamız gerektiğinin altını çizmek istiyorum. Ayrıca siz değerli temsilcilerimiz le daha çok bir araya gelmek ve aynı zamanda temsilciler olarak her fakültenin daha çok proje ortaya koymasını rica ediyorum ve bununla ilgili her türlü alt yapı desteğini sağlayacağımı ve buna ortam hazırlayacağımızı bilmenizi istiyorum" İfadelerini kullandı.

Konsey başkanı Ferdi ALAKUŞ bizler artık sadece yarının geleceği gençlik olarak anılmakla kalmamalı tamda bugünün bir paydaşı olduğumuzu yaptıklarımızla ortaya koymalıyız dedi. Akabinde bundan sonraki süreçte yapmayı planladığı projelerden bahseden Konsey Başkanı salonda bulunan temsilcilerden tam not aldı.

İlçelere yaptıkları çalışmalar ve ilçelerde bulunan öğrenci arkadaşlarla sık sık bir araya gelmesiyle ilçe Okul başkanlarının takdirini kazanan konsey başkanı "Bundan sonra en yakın ilçemizden en uzak ilçemize kadar ilçelerde de arkadaşlarımızla daha sık bir araya geleceğiz ve onlarında problemleri için merkez de ve bazı ilçelerimizde yaptığımız gibi ev ev dolaşıp tüm öğrenci arkadaşlarımızın problemlerini dinleyip onlara çözüm üretmenin ötesinde öğrenci arkadaşlarımızla ilgili artık projeler ortaya koymalı onların vakitlerini dolu dolu geçirmelerini ve etkinliklerle dolu bir eğitim öğretim dönemi geçirmelerini sağlamalıyız’’ dedi.

Büyük bir coşku içinde geçen temsilciler buluşmasında tüm temsilcilere yapmış oldukları çalışmalarla ilgili teşekkür belgesi takdimi yapıldı. Verilen teşekkür belgelerinden memnuniyetlerini dile getiren temsilciler Üniversitemize hizmet ettiğimizi gösteren ve yıllarca saklayacağımız bu belge bizler için gurur kaynağıdır. ‘’Bunu düşünen ve bizlere takdim eden Öğrenci Konsey başkanımıza ve Ekibine teşekkür ediyor ona salonda da söylediğimiz gibi desteğimizin her daim tam olduğunu ifade etmek istiyoruz’’ dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.